Kontor, Baltzarsgatan 25, Centrum, Malmö

  • 41 m²

Perfekt lokal för det lilla företaget - Mitt i city med närhet till allt


Lokaltyp Kontor
Total yta 41 m²
Adress Baltzarsgatan 25
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41952891

Kommunikationer

På några minuters gångavstånd når man Centralstationen med tåg- och bussförbindelser till hela regionen och vidare. Behöver ni egen transport så finns möjlighet till såväl cykelparkering som bilgarage i fastigheten, och runt hörnet hittar ni hyrcyklar från Malmö by Bike.

Planlösning

Nu finns det möjlighet att hyra ett mindre kontor mitt i city med gångavstånd till allt. Detta är en perfekt lokal för det lilla eller kanske nystartade företaget som vill synas mitt i centrum. Lokalen ligger på det näst översta våningsplanet i lugnt läge. Ytorna är fräscha och fina med vita väggar och textilmatta . Lokalen består av en öppen yta samt ett kontorsrum. Det finns ett pentry samt toalett, förråd och städutrymme.

Varmt välkomna att höra av er till Martina på martina@skandiafastigheter.se, för visning eller mer information.

Service

Det centrala läget ger dig en inspirerande miljö och närhet till det mesta: Runt hörnet hittar du Malmös stadskärna med flera populära shoppingkvarter, som till exempel exklusiva Baltzarhuset och även Hansa-gallerian med ett stort utbud av välkända varumärken. Nästan lika nära ligger pittoreska Lilla torg med sprudlande folkliv, fina restauranger och mindre hantverksbutiker.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen