Kontor, Ystadvägen 22, Sofielund, Malmö

  • 160 m²


Lokaltyp Kontor
Total yta 160 m²
Adress Ystadvägen 22
Område Sofielund
Kommun Malmö kommun
Byggår 1896
Hiss Ja
Objektsnummer 41932680

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning


Rymlig och välplanerad lokal med möjlighet till både lager och kontorsdel. Möjlighet att anpassa lokalen efter smak och tycke. Parkeringsplatser finns att hyra precis utanför huvudentrén. Lokalen är beläget på ett kommunikativt läge till Danmark, Lund och Malmös övriga ringleder. Närhet till Malmös sjukhusområde och man har köpcentrat Mobilia endast 5 minuter från fastigheten där shopping och restauranger finns.
Anrik kontors- och indrustifastighet belägen i södra delen av Malmö centrum ett stenkast från Dalaplan i stadsdelen Sofielund. Fastigheten lät uppföras av Fritz Kurzel 1896 för sitt AB Kurzels Fabriker som fram till 1955 tillverkade bl.a. garn, mattor, kläder och skurdukar. Än idag går fastigheten under smeknamnet "Spinneriet". Det sk Ugglanhuset som fungerat som förmansvilla finns också inom fastigheten.

Omgivning

Fastigheten ligger i stadsdelen Sofielund, ett stenkast från Dalaplan och med Ystadvägen 22 som huvudadress. Handel, service och restauranger finns i närheten i form av affärscentret Mobilia. Bygghandel, färghandel samt gym finns rakt över gatan.

Kommunikationer

Flera olika busslinjer trafikerar Ystadvägen dagligen.