Kontorshotell, Skeppsgatan 19, VÄSTRA HAMNEN, Malmö

  • 1–500 m²
  • Omgående

Coworking i världsklass - välj att tillhöra ett World Trade Center!


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 1–500 m²
Adress Skeppsgatan 19
Område VÄSTRA HAMNEN
Kommun Malmö kommun
Renoveringsår 2017
Våning 3 av 6
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41918138

Beskrivning

World Trade Center på Skeppsgatan ligger strategiskt i Västra Hamnen, precis i kanten av centrala Malmö City. Här kan du hyra allt från coworking och kontorshotell till hela våningsplan. Vi erbjuder en unik mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. Det finns också möjlighet att nyttja våra andra World Trade Center-kontor de dagar du vill ha kundmöte på annan ort eller bara byta arbetsmiljö!
Utnyttja mötesrum, konferenslokaler och vår bemannade reception. Delta i skräddarsydda utbildningar, frukostseminarier och nätverkande lokalt och globalt. Oavsett vad ni har för behov erbjuder vi er alla möjligheter. Och det smarta är att ni själva väljer vilka ni vill använda efterhand som ni växer. Dessutom har vi ett alldeles nytt toppmodernt gym på entréplan och en padelhall i byggnaden som du kan nyttja mycket förmånligt!
COWORKING KONTOR

Ljusa och trevliga lokaler med service och faciliteter i världsklass.
Arbetsplats i coworking kontor från: 1 900 kr/mån exkl. moms/person.

I månadsabonnemanget ingår bl a även nyttjande av kostnadsfria mötesrum. Här får det mindre kontoret tillgång till en dynamisk storkontorsmiljö där företag kommer samman och spontana möten uppstår, vare sig det rör sig om ett trevligt samtal över en kopp kaffe eller en givande affärskontakt.

World Trade Center i Lund, Malmö eller Helsingborg? Varför bara välja ett när du kan välja alla tre! Oberoende vilket av våra kontorshotell i Lund, Malmö eller Helsingborg som blir din hemmabas, finns det alltid tillgång en arbetsplats och mötesrum i de andra orternas coworkingmiljöer inkluderat i hyran.

Varje dag utvecklar mängder av målinriktade människor sina affärer och företag i World Trade Center. Och skälet till det är vår unika mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. World Trade Center är med andra ord mycket mer än en kontorslokal. Det är ett helhetskoncept som gör det lätt att växa, både som företag och människa. Helt enkelt en plats som tar din verksamhet till en ny nivå.

Kommunikationer

Neptunigatan har blivit den nya huvudgatan för kollektivtrafiken till och från Västra Hamnen. Linje 2, 7 och 8 stannar var femte minut precis runt hörnan från World Trade Center på Skeppsgatan – bara två hållplatser från Malmö Centralstation.
Med bil når du Västra Hamnen via Neptunigatan, Mariedalsvägen, Limhamnsvägen eller Hans Michelsensgatan vid Klaffbron.
Nya Neptunigatan skapar ytterligare en cykelbana som gör cykelpendlingen smidig. Den som inte har egen cykel kan hyra en Malmö by Bike-cykel vid stationen och parkera den i närheten av World Trade Center på Skeppsgatan.
Behöver du bil finns det även tillgång till bilpool och parkering i närområdet.

Service

I husets entréplan finns populära och nyrenoverade restaurang Variation. Här finns även ett nytt och fullt utrustat gym på ca 200 kvm.
I din omedelbara närhet finns ett stort utbud av både restauranger och caféer, ICA Maxi, apotek, frisör, hotell, bank m.m.

Närliggande företag

Förutom Västra Hamnens övriga World Trade Centers i området som är fyllda med flertalet företag från många olika branscher, ligger denna fastigheten bara på minuters promenadavstånd från Malmö Live, Tingsrätten och Saluhallen, liksom Ribersborg fina grönområden.


Karta
Visa på kartan: