Kontor, Formvägen 16, Ersboda, Umeå

  • 224 m²
  • 11 200 - 17 733 kr/mån

Ljus och trevlig lokal med öppen planlösning.


Lokaltyper Kontor / Produktionslokal / Lagerlokal / Verkstad / Logistiklokal
Total yta 224 m²
Adress Formvägen 16
Område Ersboda
Kommun Umeå kommun
Objektsnummer 41927938
Områdeshyra 11 200 - 17 733 kr/mån
600 - 950 kr/m²/år

Beskrivning

Ljus och trevlig lokal i markplan. Lokalen har en öppen och trevlig planlösning och inrymmer idag både öppna kontorlandskap, kontorsrum, personalutrymmen och en verkstadsdel med separat varuintag. Perfekt lokal för den lilla eller medelstora företagaren som söker flexibel lokal. Kontakta Niklas Brander för ytterligare information.

Omgivning

Stora Birks handelsområde ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Leos lekland, Svenska Hem, Electrolux Home, Laitis och mycket annat.

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butiken stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Planlösning

Öppet planerad lokal med både kontorslandskap, kontorsrum och verkstadsdel.

Service

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen