Kontor, Rubanksgatan 9, Knivsta

  • 190 m²
  • Enligt överenskommelse

Kontor med bra läge i Knivsta-AR Fantastiskt skyltläge mellan Arlanda och Uppsala längs E4:an


Lokaltyp Kontor
Total yta 190 m²
Adress Rubanksgatan 9
Kommun Knivsta kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41857589

Beskrivning

Ett trevligt kontor högst upp i fastighetenn. Hela lokalen är genomgående med vita väggar och grått golv. Du har fönster i 3 väderstreck med utsikt över motorvägen åt ena hållet. Det är idag ett större konferansrum som ligger direkt till enrén. Det finns 2 toaletter i lokalen.

Omgivning

AR Knivsta Företagspark är kommunens viktigaste arbetsområde och är i stark tillväxt. Det unika läget i Arlandaregionen, de extremt goda kommunikationerna och de attraktiva omgivningarna innebär stora fördelar för de företag som finns etablerade i området. Idags läget finns det ett 50-tal företag etablerade här. I närområdet finns ett konferenshotell samt en bensinstation med servicebutik.

Kommunikationer

Företagsparken AR ligger intill E4:an mellan Stockholm och Uppsala. Knappa 50 km norr om centrala Stockholm, 10 km från Arlanda flygplats, 19 km söder om Uppsala och 40 km väster om Norrtälje/Kapellskär.

Planlösning

Kontor med både större och mindre arbetsrum. Möjligt att skapa öppna ytor.

Parkering

Parkeringsplats. Går att hyra.

Service

Lokalen ligger ca 200 m från Nova Park som är ett konferensområde. Där finns det hotell och spa anläggning. Det finns även en uppskattad restaurang där. Här ligger en av de mest välbesökta Statoil mackar i området. Det finns även bygghandel i området.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen