Kontor, Vasagatan 11, City, Stockholm

  • 212 m²

Kontorslokal i optimalt Cityläge


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 212 m²
Adress Vasagatan 11
Område City
Kommun Stockholms kommun
Hiss Ja
Våning 11
Objektsnummer 41959750
Bifogade filer

Beskrivning

En unik lokal med en en fantastisk utsikt över Stockholms takåsar med möjlighet till en inflytt redan under våren. Här kan ni flytta in i en effektiv och smakfull lokal med stil mitt i centrala Stockholm. Lokalen är belägen på plan 12 i ett mycket populärt hus. Ytan om 212 kvm är såklart anpassningsbar om så önskas, här kan vi även hitta en lösing för att matcha ert bolags specifika önskemål om ett attraktivt kontor.

I huvudentrén har ni Arlanda Express avgångstavlor för att enkelt se nästa avgång. Det finns flera moderna hissar för snabb access oavsett vilken våning ni tar er till. Ett konstverk hängande från taket med historiska anor sätter tonen för detta representativa hus som står för kvalitet och affärsmässighet - här får ni en välrenommerad adress med känsla för stil. Längst upp i huset finns även en takterrass med fantastisk vy över Stockholm.

Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning!

Omgivning

Etablera er i ett av Skandinaviens smartaste businesslägen. Med kontor i Vasahuset placerar ni ert företag i ett förstklassigt läge. I en värld som spinner allt snabbare är medvetenheten om effektivt kontorsläge med goda kommunikationer essentiell.

Kommunikationer

Inom fem minuters promenad når ni T Centralen och tunnelbana, flygbussar, Arlanda Express, pendeltåg, regionaltåg, bussar etc. Vasagatan erbjuder ett förstklassigt läge för den som vill ta sig vidare genom staden eller till andra delar av landet och världen. Bra knutpunkt för businessdistrikt i centrala delarna av City.


Karta
Visa på kartan: