Kontor, Formvägen 16, Ersboda, Umeå

  • 372 m²
  • 23 250 - 29 450 kr/mån

Trevlig kontorslokal med öppen planlösning


Lokaltyp Kontor
Total yta 372 m²
Adress Formvägen 16
Område Ersboda
Kommun Umeå kommun
Objektsnummer 41915598
Områdeshyra 23 250 - 29 450 kr/mån
750 - 950 kr/m²/år

Beskrivning

Trevlig kontorlokal med öppna och ljusa ytor. Här finns såväl kontorsrum som öppna kontorslandskap. Lokalerna ligger på trevligt område med närhet till det mesta som Ersboda och Mariedal har att erbjuda. För ytterligare information, kontakta Niklas Brander.

Omgivning

Stora Birks handelsområde ligger vid Umeås norra infart och är en Umeås ledande och mest kompletta handelsområde där man idag kan hitta det mesta som är värt att köpa. I grannskapet finns bland annat Leos lekland, Svenska Hem, Electrolux Home, Laitis och mycket annat.

Kommunikationer

Dom allmänna kommunikationerna med lokaltrafiken till Ersboda och Stora Birks handelsområde är goda och lätta att nå. Från centrum är det kort bussresa till området. Kör du egen bil erbjuder butiken stora parkeringsytor. För den som väljer att gå eller cykla kan man lätt nå hit via cykel- och gångbanor.

Planlösning

Öppen planlösning med öppna kontorslandskap, kontorsrum, konferensdel och rymliga personalutrymmen.

Service

Vill man kan man ta sig en tur på området finns det trevliga fik och matställen med allt från pizza till husmanskost. På Ersboda som också är ett populärt bostadsområde finns bland annat stora sportfält, härliga grönområden, idrottshallar, livsmedelsbutiker, skolor och vårdcentraler.


Karta
Visa på kartan: