Lagerlokal, Datavägen 14 B, Högsbo/Sisjön, Askim

  • 174 m²
  • 2022-03-01

Mindre lager i Sisjön


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 174 m²
Adress Datavägen 14 B
Område Högsbo/Sisjön
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Nej
Tillträde 2022-03-01
Objektsnummer 41947027

Beskrivning

Med bra läge i sijön har vi nu en ledig Lageryta om 114 kvm med port i markplan och med tillhörande kontorsdel. Möjlighet till parkering runt fastigheten.

Omgivning

Sisjö ligger direkt söder om Söderleden och drygt två kilometer sydost om Frölunda torg samt fyra kilometer sydväst om Mölndals centrum. Området var under 1970-talet mer ett industriområde men har sedan 2000-talet fått en markant mer handelsinriktning än tidigare. Stora infrastruktursatsningar har gjorts för anpassning mot de bilburna kunderna till de stora handelsaktörerna så som etablerat sig på området.

Område är omtyckt även av traditionella verksamheter som har lager/kontor och industribehov och som vill ligga lättillgängligt för sin kunder och personal. Här finns ett gott utbud av service, friskvård och lunchrestauranger.
Inom företagsområdet Högsbo-Sisjön finns mer än 1 700 företag i fler än 200 branscher. Här arbetar dagligen fler än 30 000 personer. Eftersom området är expansivt och hela tiden förändrar sig så blir de exakta siffrorna fort inaktuella så siffrorna är ungefärliga. Företagsområdet är Nordens största med en yta på 3.070.000 m2.
Bara några få kilometrar från Sisjön ligger naturreservatet Sandsjöbacka med naturstigar, vandringsleder, eldplatser mm. Sisjöns golfklubb finns också i området i direkt närhet till Söderleden.

Besök gärna området Högsbo-Sisjöns företagarförening: http://hsff.nu/

Övrigt

Fastigheten, som är en kontors- och industribyggnad i två plan, är belägen i Sisjöns industriområde som ligger i västra Göteborg.

Inom området finns tillgång till all typ av närservice i form av banker, post, lunchrestauranger, dagligvaruhandel och detaljister.


Karta