Kontorshotell, Österögatan 1, KISTA, Kista

  • 10 m²

Populärt kontorshotell i centrala Kista


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 10 m²
Adress Österögatan 1
Område KISTA
Objektsnummer 41864450

Beskrivning

Välkommen till centrala Kista och detta trevliga kontorshotell. Just nu har vi lediga rum mellan 10-41 kvm. Läget är optimalt med direkt närhet till kommunikationer och god service. Kista Galleria med all önskvärd service finns i närheten. Kista passar er som önskar nätverka och expandera i en kreativ miljö. Kontakta oss för mer information.

Omgivning

I dag befinner sig Kista i en expansiv fas gällande såväl kommersiell verksamheter, bostäder och butiker. Kista arbetsområde, även kallat Kista Science City, är känt som ett ledande område i Sverige inom informations– och kommunikationsteknologi (ICT) med nära 10 000 företag och 75 000 anställda.

Kommunikationer

Till Kista tar man sig enkelt såväl med tunnelbana, pendeltåg och buss. Kista ligger nära E4 och E18. Flygbussar mellan Arlanda och Bromma flygplats stannar i Kista.

Planlösning

Vi har lediga rum om 10, 15 och 41 kvm. Kontakta ansvarig uthyrare om ni önskar något annat än som finns annonserat.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra.

Service

Kista Galleria som förser området med all tänkbar service finns på några minuters promenad. Här finns förutom butiker och restauranger, ett servicebud med bland annat post, bank, mataffär, apotek och systembolag. I Victoria Tower finner ni exklusiva hotellrum, restauranger, kontor samt skybar.Bilder på lokalen