Kontor, Österögatan 1, Kista, Kista

  • 10 m²

Välkommen till Kista och detta trevliga kontorshotell. Ett kontorsrum är avsedd för en medarbetate. Det [...]


Lokaltyp Kontor
Total yta 10 m²
Adress Österögatan 1
Område Kista
Objektsnummer 41864450

Beskrivning

Välkommen till Kista och detta trevliga kontorshotell. Ett kontorsrum är avsedd för en medarbetate. Det är beläget i expansiva Kista med närhet till kommunikationer och god service. Kontakta oss för mer information.

Omgivning

I dag befinner sig Kista i en expansiv fas gällande såväl kommersiell verksamheter, bostäder och butiker. Målet är att omvandla Kista till en urban blandstad. Kista arbetsområde, även kallat Kista Science City, är känt som ett ledande område i Sverige inom informations– och kommunikationsteknologi (ICT) med nära 10 000 företag och 75 000 anställda.

Kommunikationer

Till Kista tar man sig enkelt såväl med tunnelbana, pendeltåg och buss. Förbindelserna är goda både i norr-södergående riktning och i öst-västlig riktning. Kista ligger nära E4 och E18. Flygbussar mellan Arlanda och Bromma flygplats stannar i Kista. Även pendeltåget från Helenelunds station går till Arlanda.

Planlösning

Hyr ett eller flera kontorsrum i vårt populära kontorshotell.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra.

Service

Cirka 10 minuters gångväg till Kista Galleria som förser området med all tänkbar service. Här finns förutom butiker och restauranger, ett servicebud med bland annat post, bank, mataffär, apotek och systembolag. I Victoria Tower finner ni exklusiva hotellrum, restauranger, kontor samt skybar.


Bilder på lokalen