Kontor, Vretenvägen 13, Solna strand, Solna

  • 2 170 m²
  • Enligt överenskommelse

Modern effektiv kontorslokal mitt i Solna Strand


Lokaltyp Kontor
Total yta 2 170 m²
Adress Vretenvägen 13
Område Solna strand
Kommun Solna kommun
Byggår 1970
Hiss Ja
Våning 5
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41942995
Bifogade filer

Omgivning

Solna strand är ett strategiskt affärsområde som är under stor utveckling. Området består av en blandning av äldre fastigheter med industrikaraktär till mer moderna kontorslokaler. Ur kommunikationssynpunkt är det en fantastiskt knutpunkt. Här finns parkering för både bilar och cyklar och för den som önskar en stunds avkoppling finns sköna promenadvägar efter vattnet alldeles i närheten.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikativt läge med Solna strands tunnelbanestation belägen rakt över gatan. Ett flertal busslinjer går i området. Det går utmärkt att promenera till Sundbybergs station där pendeltåg, fjärrtåg och tunnelbana går. Läget är utmärkt för bilburna med närhet till Huvudstaleden, Frösundaleden, E4, E18 och Solnavägen. Mellan maj och oktober kan man även pendla med elhybridbåten Movitz. Båten trafikerar sträckan: Södra Riddarholmshamnen – Klara Mälarstrand – Lilla Essingen (Luxparken) – Gröndal – Alviks strand – Hornsberg – Solna strand, och är gratis för våra hyresgäster.

Planlösning

Öppna ytor kan blandas med rum för möten eller fokusarbete.
Möjliga gemensamma samlingsytor och arbetsmiljöer.
Fina ytskikt och gott om ljusinsläpp.
Här finns möjlighet att i samråd påverka planlösningen.

Parkering

Garage- och parkeringsplatser finns att hyra vid fastigheten.

Service

Här finner ni ett mycket gott utbud av restauranger varav den mycket populära Villa Wera, vars grundare bland annat vunnit årets kock och arrangerat Nobelmiddagen, finns i fastigheten. Här finns även pressbyrå, frisör och gym i området. Övrig service finns på bekvämt promenadavstånd cirka fem minuter bort i Sundbybergs centrum.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen