Kontor, Vasagatan 11, City, Stockholm

  • 1 434 m²

En attraktiv och yteffektiv kontorslokal mitt i centrala Stockholm med Centralstationen och Arlandaexpress runt knuten.


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 434 m²
Adress Vasagatan 11
Område City
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1960
Hiss Nej
Våning 4
Objektsnummer 41958112
Bifogade filer

Beskrivning

Lokalen är belägen på plan 4 samt 5 i huset och binds samman via en interntrappa. Lokal har ett mycket fint ljusinsläpp från alla fyra väderstreck via stora härliga fönster med New York känsla. Flexibel planlösning och lokalen kan nås via flertal entréer.

Möjlighet finns att vara med och påverka planlösningen av lokalen så att den matchar just er verksamhets behov.

I huvudentrén har ni Arlanda Express avgångstavlor för att enkelt se nästa avgång. Det finns flera moderna hissar för snabb access oavsett vilken våning ni tar er till. Ett konstverk hängande från taket med historiska anor sätter tonen för detta representativa hus som står för kvalitet och affärsmässighet - här får ni en välrenommerad adress med känsla för stil. Längst upp i huset finns även en takterrass med fantastisk vy över Stockholm.

Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning.

Omgivning

Etablera er i ett av Skandinaviens smartaste businesslägen. Med kontor i Vasahuset placerar ni ert företag i ett förstklassigt läge. I en värld som spinner allt snabbare är medvetenheten om effektivt kontorsläge med goda kommunikationer essentiell.

Kommunikationer

Inom fem minuters promenad når ni T Centralen och tunnelbana, flygbussar, Arlanda Express, pendeltåg, regionaltåg, bussar etc. Vasagatan erbjuder ett förstklassigt läge för den som vill ta sig vidare genom staden eller till andra delar av landet och världen. Bra knutpunkt för businessdistrikt i centrala delarna av City.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen