Kontor, Mäster Samuelsgatan 60, City, Stockholm

  • 1 213 m²
  • 20190901
  • 495 308 - 677 258 kr/mån

Ljus härlig lokal om 1213 kvm som ligger på nionde våningen med en helt fantastisk takterrass om ca 700 kvm som löper utmed lokalen, sol från morgon till kväll. Det första du möts av i lokalen är enrepresentativ och stilfull besöks- och mötesyta med plats för lounge och reception. Kontorslokalen är uppdelad i en tydlig extern samt intern del. Den interna delen är i huvudsak i öppen planlösning men har även några kontorsrum. Läget är i det närmaste oslagbart, här har man närhet till allt. En...


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 213 m²
Adress Mäster Samuelsgatan 60
Område City
Byggår 2000
Tillträde 20190901
Objektsnummer 41917151
Områdeshyra 495 308 - 677 258 kr/mån
4 900 - 6 700 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Ljus härlig lokal om 1213 kvm som ligger på nionde våningen med en helt fantastisk takterrass om ca 700 kvm som löper utmed lokalen, sol från morgon till kväll.

Det första du möts av i lokalen är en representativ och stilfull besöks- och mötesyta med plats för lounge och reception. Kontorslokalen är uppdelad i en tydlig extern samt intern del. Den interna delen är i huvudsak i öppen planlösning men har även några kontorsrum.

Läget är i det närmaste oslagbart, här har man närhet till allt. En knutpunkt för alla kommunikationsvägar med tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, flygbussar samt Arlanda Express. Rakt över gatan har du Sveriges största varuhus, Åhléns City.

I fastigheten finns ett stort serviceutbud som gör det enkelt och bekvämt. SATS träningscenter finns i huset samt i gatuplan finns en lyxig lösning för dig som cyklar med bemannat och kameraövervakat cykelrum. I huset finns också moderna omklädningsrum med dusch, omklädningsskåp och torkrum.

Kommunikationer

Promenadavstånd till några kända Stockholmsställen:
Varuhuset Åhléns - 2 min
Arlanda Express - 3 min
Citybanan - 2 min
Stockholms hotell- och kongresscenter  - 5 min
Stockholms centralstation - 3min

Kommunikation till andra städer
Göteborg 3,5 timmar (via Stockholms Central)
London 3,5 timmar (via Arlanda Express och Arlanda flygplats)

Bussförbindelser
SL-bussar avgår från flera hållplatser i närområdet.

Stockholms centralstation, T-Centralen och Cityterminalen
Centralen är Stockholms mittpunkt och genomgår för närvarande en omfattande upprustning för ökad trivsel och trygghet. Här möts tågtrafik från hela landet och övriga Europa liksom samtliga fjärrtåg- och tunnebanelinjer, långdistans-, lokal- och nattbussar. Med andra ord är detta en plats där det rör sig trafik och människor i stort sett dygnet runt. En T-banenedgång finns i kvarteret.

Citybanan, Stockholm City
Citybanan invigdes 2017 underlättar spårtrafiken i centrala Stockholm. Den har en uppgång vid Vasagatan/T-centralen.

Taxi
Vid Centralen finns en taxistation. Här behöver du sällan vänta mer än någon minut på din taxi och du har även möjlighet att aktivt välja en miljöbil.
Länk till SL:s webbplats
Länk till SJ:s webbplats

Parkering

Q-park driver ett garage i huset, infart via Klara Norra Kyrkogata. 

Hyresgäster kan kontakta Q-park på telefon 0771-96 90 00, eller besöka www.q-park.se  för att hyra P-plats i närliggande garage.

Service

Kongress och evenemang
Många närliggande hotell erbjuder goda konferensmöjligheter. Under 2010 öppnade det nya hotell- och kongresscentret ”Stockholm Waterfront” mellan World Trade Center och Stockholms stadshus. Centret kommer att ha kapacitet att genomföra allt från stora kongresser och andra evenemang till möten för mindre grupper.
Hotell
Ytterligare en fördel är det stora antal hotell av god kvalitet som finns i området:
- Sheraton Hotel, Tegelbacken 6. Sheraton Stockholm Hotel är ett femstjärnigt hotell beläget mitt i centrala Stockholm. Hotellet totalrenoverades nyligen och erbjuder 465 rum.
-Hotel Terminus, Vasagatan 20. Är ett familjeägt fyrstjärnigt hotell med 155 rum och en traditionell atmosfär och personlig service.
- Clarion Hotel Sign, Östra Järnvägsgatan 35. Stockholms största och nyaste hotell med 558 rum.
- Hotel Nordic Sea, Vasaplan. 367 hotellrum för både affärsresenärer och turister.
- Hotel Nordic Light, Vasaplan. Ett av Stockholms främsta designhotell med 175 rum för alla sinnen. Granne med Arlanda Express och Centralen.
- Royal Viking, Vasagatan/Klara Vattugränd 4/Wallingatan 15. Välutrustade rum och restaurang och bar.
Restauranger
I området finns flera restauranger för både snabbluncher och representationsmiddagar. För att bara nämna några hittar du i närheten Aquavit Grill & Raw Bar, Griffin´s, Jensen Bofhus, O’Learys Bar & Restaurant, Restaurang Seikoen, Luzette och Stockholm Fisk.
I huset har vi också Holiday & Bar AB
Träning och hälsa
- Centralbadet, Drottninggatan 88 ö.g. Anrikt bad och spa-anläggning med gym, bastu m.m.
- SATS(finns i fastigheten), Mäster Samuelsgatan 60. Gruppträningsklasser och välutbildade instruktörer.
- Selma CitySpa, Clarion Hotel Sign. Gym, bastu, terrasser, uppvärmd utomhuspool m.m.


Bilder på lokalen