Butikslokal, Kungsgatan 44, CITY, Stockholm

  • 73 m²
  • 11 558 - 51 100 kr/mån

Möjlighet att överta bästa läge i Kungshallen.


Lokaltyper Butikslokal / Övrig lokal
Total yta 73 m²
Adress Kungsgatan 44
Område CITY
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41933737
Områdeshyra 11 558 - 51 100 kr/mån
1 900 - 8 400 kr/m²/år

Beskrivning

Planritning

Ta chansen! Vi presenterar en restauranglokal med tillhörande serveringsyta i Kungshallen. Café, servering, restaurang och likande verksamheter lämpar sig i denna lokal som är utrustad med stora arbetsytor, kylar & frysar, diskhäll och plats för förvaring längst väggen. Två ytor med plats för drygt 10 sittplatser hör till lokalen. Lokalen består av en yta med flertalet sittplatser angränsande till betalningskassan. Delar av serveringsytorna vätter med stora fönster ut mot gatan.

Område

Lokalen har ett mycket attraktivt läge mitt i Stockholms kärna, där Kungshallen ligger. Här samsas 16 restauranger, över 800 sittplatser och rätter från jordens alla hörn. l ett område som präglas av folkliv, puls och shopping. Myllriga Kungsgatan med sin livliga kommers är en av de mest levande delarna av Stockholms city och ett guldläge för butiksägare. och restaurangägare Kungsgatan erbjuder ett stort utbud av service, butiker, restauranger och caféer med Sveriges ledande varumärken. Både Hötorgets och Östermalmstorgs tunnelbanestationer inom kort räckvidd samt flera innerstadsbussar i området.

Fakta

Hyra: 71 667 SEK/mån exkl. moms.
F-skatt: 4 721 SEK/mån.
Kontakta mäklare för övriga tillägg.
Pris: Högstbjudande.

Kontakt

Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare Carl Johan Bährne: Mobil: +46 (0)760 50 24 50, carljohan@rpretail.se

www.rpretail.se

Nu erbjuder vi även finansiering,
https://www.kompar.se/partner/rpretail


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen