Kontor, Hulda Mellgrens gata 1, HÖGSBO/SISJÖN, Göteborg

  • 303 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 25 250 - 42 925 kr/mån

Inbjudande lokal med en häftig karaktär och en maffig rymd, skapa ert drömläge - anpassat efter era behov!


Lokaltyp Kontor
Total yta 303 m²
Adress Hulda Mellgrens gata 1
Område HÖGSBO/SISJÖN
Kommun Göteborgs kommun
Våning 3
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41905663
Områdeshyra 25 250 - 42 925 kr/mån
1 000 - 1 700 kr/m²/år
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

En trivsam yta med spännande vinklar, tilltagen takhöjd och ett generöst ljusinsläpp. Fördelaktigt läge nära de stora trafiklederna, kommunikationer och all tänkbar service. Våra hyresgäster nyttjar parkeringsplats utan extra kostnad, parkeringsplatserna nås med smidig access alldeles intill. Varmt välkommen på visning!

Omgivning

Högsbo är en stadsdel i sydvästra Göteborg, endast några kilometer ifrån stadens centrum. Högsbo har en strategisk placering med en nära sammankoppling till Dag Hammarskjöldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Området ligger även utanför gränsen för vägtull samt erbjuder cykelavstånd till stadskärnan.

Kommunikationer

De allmänna kommunikationerna utgörs av busslinje 771, 772 och 751 med busshållplats i nära anslutning till fastigheten.

Planlösning

Lokalen erbjuder två ingångar. Den ena nås via huvudtrapphuset, här finns hiss. Den andra lokalentrén är placerad på gaveln av fastigheten och ger känslan av en egen ingång.

Service

Serviceutbudet är stort med tillgång till all typ av närservice i form av banker, post lunchrestauranger, dagligvaruhandel och detaljister.Bilder på lokalen