Kontor, Datavägen 14 B, Högsbo/Sisjön, Askim

  • 355 m²

Mycket fräscht kontor med bra läge!


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 355 m²
Adress Datavägen 14 B
Område Högsbo/Sisjön
Publicerad 2023-11-17
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1981
Hiss Ja
Objektsnummer 41943748
Bifogade filer

Beskrivning

Kontorslokal i öppen planlösning och showroom/pausrum. 2 egna entréer. I anslutning till lokalen finns även ett större förråd med egen port.

Omgivning

Sisjö ligger direkt söder om Söderleden och drygt två kilometer sydost om Frölunda torg samt fyra kilometer sydväst om Mölndals centrum. Området var under 1970-talet mer ett industriområde men har sedan 2000-talet fått en markant mer handelsinriktning än tidigare. Stora infrastruktursatsningar har gjorts för anpassning mot de bilburna kunderna till de stora handelsaktörerna så som etablerat sig på området.

Område är omtyckt även av traditionella verksamheter som har lager/kontor och industribehov och som vill ligga lättillgängligt för sin kunder och personal. Här finns ett gott utbud av service, friskvård och lunchrestauranger.
Inom företagsområdet Högsbo-Sisjön finns mer än 1 700 företag i fler än 200 branscher. Här arbetar dagligen fler än 30 000 personer. Eftersom området är expansivt och hela tiden förändrar sig så blir de exakta siffrorna fort inaktuella så siffrorna är ungefärliga. Företagsområdet är Nordens största med en yta på 3.070.000 m2.
Bara några få kilometrar från Sisjön ligger naturreservatet Sandsjöbacka med naturstigar, vandringsleder, eldplatser mm. Sisjöns golfklubb finns också i området i direkt närhet till Söderleden.

Besök gärna området Högsbo-Sisjöns företagarförening: http://hsff.nu/

Övrigt

Fastigheten, som är en kontors- och industribyggnad i två plan, är belägen i Sisjöns industriområde som ligger i västra Göteborg.

Inom området finns tillgång till all typ av närservice i form av banker, post, lunchrestauranger, dagligvaruhandel och detaljister.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen