Kontor, Östra Varvsgatan 4, Västra hamnen, Malmö

Klövern Uttagsautomat (4 m) Friskvård (30 m) Restaurang (37 m) Kommunikation (77 m) Parkering (91 m) Shopping (225 m) Kemtvätt (401 m)

Kontor på centralt läge

Beskrivning

Här erbjuder vi en ljus, luftig lokal i en modern kontorsfastighet. Lokalen befinner sig på våningsplan tre. Lokalen passar väl till företaget som söker ett representativt kontor på centralt läge. Här är det gott om ljusinsläpp och planlösningen kan med enkelhet anpassas utifrån ert företags behov och önskemål. Idag är planlösningen öppen i kombination med flera kontorsrum. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka in en visning.

Omgivning

Västra hamnen i Malmö är ett populärt område som ligger mellan centralstationen och havet. Området har vuxit fram de senaste tio åren och har en modern framtoning.

Kommunikationer

Från centralstationen är det ca 10 minuters promenad. Det finns naturligtvis även stadsbussar som kan tas direkt utanför.

Parkering

Parkeringshus finns i anslutning till fastigheten.

Service

Området erbjuder många lunchrestauranger av olika karaktärer. Här finns även matbutik, systembolag, frisörer och gym i absolut närhet.

Övrigt

Parkeringshus finns i anslutning till fastigheten.

Uthyrare & kontaktpersoner