Kontor, Kungsgatan 6, Centrum, Malmö

  • 125 m²

Unik möjlighet att påverka ditt kontor på centralt läge i Malmö!


Lokaltyp Kontor
Total yta 125 m²
Adress Kungsgatan 6
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Byggår 1991
Objektsnummer 41913381

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning


Chans att påverka utformningen av sitt nya kontor erbjuds i denna karakteristiska byggnad i centrala Malmö. Fastighetens arkitektur är unik och utsikten är fantastisk. Strategiskt belägen som knutpunkt för många av stadens busslinjer och parkering finns i garaget under fastigheten. Praktiska ytor som skapar effektiva och ljusa arbetsplatser. Välkommen på visning!
Välkommen till K6! Svenska hus tar nu ett helhetsgrepp om denna fastighet och kommer att omvanda detta hus till ett av Malmös mest spännande kontorshus.
Fastigheten har ett otroligt bra kommersiellt läge och ligger på Amiralsgatan och Kungsgatan. Möjlighet att hyra kontorslokaler i ytor mellan 300-2000 kvm.. Tillgångar såsom atriumgård, mötesplatser, parkmiljö, kommunikationsläge är viktiga värden för att denna fastighet ska bli mer än ett kontorshus.
Med ett av de mest kommersiella lägen i Malmö ligger denna unika fastighet med busshållplats av samtliga bussar precis utanför en av entréerna. Garage i huset både till besökande och till hyresgäster i fastigheten. En stor ljusgård i hjärtat av huset med flera entréer och hissar som betjänar både kontorsverksamheter och handel som är hyresgäster i fastigheten.

Omgivning

Ligger i ett kommersiellt läge med med lätt att ta sig både med bil, buss eller som gående. Nära till handel, restauranger m.m.

Kommunikationer

Busshållplats vid fastigheten med alla bussar i Malmö. Ca 10 min gångväg till Triangeln och Centralstationen.