Övrig lokal, Kummelgårdsgatan 1, SKÄLBY, Västerås

  • 332–1 882 m²

Nu finns det möjlighet att hyra lokaler för er verksamhet med exponering mot den vältrafikerade Köpingsvägen. Med närhet och lättillgänglighet till E18, skapas en god till och frånförsel från lokalenoch ger er verksamhet en effektiv lösning. Lokalen ligger strax utanför Cityringen, längs Köpingsvägen som är en utav huvudinfarterna in till Västerås. Området huserar cirka 300 företag och cirka 10 000 boende vilket även skapar goda möjligheter att ta sig till området med bil eller tung trafik. Vä...


Lokaltyp Övrig lokal
Total yta 332–1 882 m²
Adress Kummelgårdsgatan 1
Område SKÄLBY
Kommun Västerås kommun
Objektsnummer 41914388

Beskrivning

Nu finns det möjlighet att hyra lokaler för er verksamhet med exponering mot den vältrafikerade Köpingsvägen. Med närhet och lättillgänglighet till E18, skapas en god till och frånförsel från lokalen och ger er verksamhet en effektiv lösning.

Lokalen ligger strax utanför Cityringen, längs Köpingsvägen som är en utav huvudinfarterna in till Västerås. Området huserar cirka 300 företag och cirka 10 000 boende vilket även skapar goda möjligheter att ta sig till området med bil eller tung trafik. Välutvecklad kollektivtrafik som är ansluten till Västerås stadsnät.

Lokalen disponerar en öppen butiksyta med två kontorsmoduler, kundtoalett samt en port i markplan, vilket möjliggör effektiva in och utlastningsmöjligheter. Personaldel med innefattande matsal, två omklädningsrum med dusch och toaletter samt en handikappanpassad toalett.
Möjligheten till hyresgästanpassningar för att skräddarsy lokalen utefter hyresgästens verksamhetsändamål.

Passande verksamhetsinriktningar kan även vara lättare lager och tillverkning. Se bifogat material för alternativ indelning av lokalytor.

Utanför lokalen finns det goda parkeringsmöjligheter.

Tillträde sker enligt överenskommelse.


Karta
Visa på kartan: