Kontorshotell, Kistagången 12, Kista, Kista

  • 5 - 100 m²
  • Enligt Överenskommelse

En modern mötesplats i Nordens "Silicon Valley"


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 5 - 100 m²
Adress Kistagången 12
Område Kista
Tillträde Enligt Överenskommelse
Objektsnummer 41893427
Bifogade filer

Beskrivning

Tick tack, tick tack - Nya idéer föds varje sekund när du är på plats i Nordens Silicon Valley. Vad det egentligen heter är Kista Science City och är ett världsledande högteknologiskt kluster.

Här finner du senaste mötes- och arbetsplats: HELIO Kista med mötesrum för 2 till 100 personer. Ingen annanstans i Norden finns lika många IT och Telekom företag samlad på en kompakt yta och klustret är det största i Europa, det tredje största i världen.

Välkomna till framtiden!Slå dig ner runt ”Workingdesk” - HELIO Time Square Table. Eller i saluhallen med torgkänsla och rumsskapande element som alltid är öppet, tillgänglig och välkomnande med långa öppettider.
Kontorshotellet är beläget på entréplan och våning 1, Tillgång till 10 konferensrum som rymmer 2-100 personer inkl. lounge, restaurang och Café. I hyran ingår nycklar, posthantering, wifi, kaffe, the, frukt, skrivare, städ, diskmaskin, fastighetsskatt, vatten, el etc.
Bra parkeringsmöjligheter i garaget samt inom 100 meter har du tillgång till shopping, restauranger, hotell och taxi. Här finns din mötesplats för bokade och obokade spontana möten där du som medlem känner tillhörighet oavsett om du arbetar inne eller ute. Hos HELIO är funktionen professionell och har glimten i ögat. Här möts receptionen och lobby känslan av saluhall och du har paus snarare än lunch.


Bilder på lokalen