Kontor, Ebbe Lieberathsgatan 18A, Krokslätt, Göteborg

  • 980 m²
  • Enligt överenskommelse.
  • 106 167 - 187 833 kr/mån

Nu finns en kontorslokal om 980 kvm med bästa läge längs Mölndalsvägen att hyra. Idag är består planlösningen av kontorsrum, konferensrum samt lunchrum med pausyta. Planlösningen är dock flexibel ochanpassas efter era önskemål! Parkeringar finns att hyra i anslutning till fastigheten. Spårvagn och bussar har ni endast en minut promenad från dörren (240 meter). Härifrån tar ni er till knutpunkten Korsvägen på endast 5 minuter. Tillgänglig till årsskiftet 19/20....


Lokaltyp Kontor
Total yta 980 m²
Adress Ebbe Lieberathsgatan 18A
Område Krokslätt
Byggår 1986
Hiss Hiss finns i fastigheten
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41841776
Områdeshyra 106 167 - 187 833 kr/mån
1 300 - 2 300 kr/m²/år

Beskrivning

Nu finns en kontorslokal om 980 kvm med bästa läge längs Mölndalsvägen att hyra. Idag är består planlösningen av kontorsrum, konferensrum samt lunchrum med pausyta. Planlösningen är dock flexibel och anpassas efter era önskemål!

Parkeringar finns att hyra i anslutning till fastigheten. Spårvagn och bussar har ni endast en minut promenad från dörren (240 meter). Härifrån tar ni er till knutpunkten Korsvägen på endast 5 minuter.

Tillgänglig till årsskiftet 19/20.

Omgivning

I området finns mycket service, alltifrån gym till apotek och stora matbutiker. Här finns närhet till både buss- och spårvagnshållplatser samt E20 och de stora lederna. Krokslätt är dessutom ett mycket expansivt område, det byggs många lägenheter och området förtätas och därmed ökar servicen i området

Kommunikationer

Spårvagnshållplatsen Varbergsgatan ligger endast 200 meter från fastigheten. Till Korsvägen tar det endast 5 minuter och till Mölndals Centrum tar det endast 7 minuter.

Planlösning

Anpassningsbar.

Parkering

Parkeringar finns att hyra i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen