Kontor, Baltzarsgatan 25, Centrum, Malmö

  • 120 m²

Perfekt mindre lokal för företaget som vill synas mitt i city


Lokaltyp Kontor
Total yta 120 m²
Adress Baltzarsgatan 25
Område Centrum
Publicerad 2023-11-10
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41944296

Kommunikationer

På några minuters gångavstånd når man Centralstationen med tåg- och bussförbindelser till hela regionen och vidare. Behöver ni egen transport så finns möjlighet till såväl cykelparkering som bilgarage i fastigheten, och runt hörnet hittar ni hyrcyklar från Malmö by Bike.

Planlösning

En lokal för det lilla företaget som vill synas mitt i city. Lokalen är idag anpassad för vårdverksamhet. Möjlighet till anpassning för kontorsverksamhet finns. I planlösningen finns idag en reception, tre besöksrum, ett förberedelse för OP-rum och ett OP-rum. Ytan lämpar sig idag väl för ett företag med mötesintensiv verksamhet då man kan använda de befintliga rummen som till exempel mötesrum alternativt cellkontor. Det finns ett pentry placerat avskiljes längst in i lokalen med lugnt läge mot gården och det finns två moderna toaletter.

Service

Det centrala läget ger dig en inspirerande miljö och närhet till det mesta: Runt hörnet hittar du Malmös stadskärna med flera populära shoppingkvarter, som till exempel exklusiva Baltzarhuset och även Hansa-gallerian med ett stort utbud av välkända varumärken. Nästan lika nära ligger pittoreska Lilla torg med sprudlande folkliv, fina restauranger och mindre hantverksbutiker.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen