Kontor, Svärdvägen 21, Danderyd / Mörby, Danderyd

  • 10 m²
  • Enligt överenskommelse

En flexibel helhetslösning med internet, utskrifter kaffe, företagsadress, tillgång till kök, reception, mötesrum och telefonrum, veckovis frukost mm.


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 10 m²
Adress Svärdvägen 21
Område Danderyd / Mörby
Publicerad 2023-11-15
Kommun Danderyds kommun
Hiss Ja
Våning 6
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41944246

Beskrivning

EGET KONTOR Möblerat kontorsrum där allt ni behöver kring kontoret ingår.

FLEXIBILITET OCH FRIHET Ingen bindningstid endast 3 månaders uppsägningstid.

FULLT MÖBLERAT OCH RECPETION Kontoret är fullt möblerat och ni får tillgång till vår reception med post- och paketservice.

SERVICE Hos oss ingår kaffe städning internet printer förbrukningsmaterial el värme med mera - På så sätt behöver ni inte själva skriva olika leverantörs- och serviceavtal och ni slipper ringa och vänta på service när något inte fungerar som det ska.

Omgivning

Quick Office Kontorshotell i Danderyd är perfekt för dig som bor norr om Stockholm. Du når Stockholms innerstad inom en kvart samtidigt som du har närhet till naturen, Danderyds golfbana och vattnet. Två minuters promenad till Mörby Centrum där du hittar med butiker, restauranger och de kommunala färdmedlen.

Kommunikationer

Goda förbindelser med tunnelbana eller buss till/från Mörby Centrum. Tunnelbana till Stockholm Central tar 12 min. Det finns garage i huset och parkeringsplatser utanför entrén.


Karta
Visa på kartan: