Kontor, Lona Knapes Gata 5, Högsbo, Göteborg

  • 160 m²

Här erbjuds ett ljust och trevligt kontor om 160 kvm för ca 10-15 personer - mitt i centrala Högsbo! Kontoret har fina ytskikt och en öppen planlösning som samsas med 2 kontorsrum och 1 konferensrum.Kontoret passar både för den som reser med bil och kollektivtrafik. Här får ni tillgång till parkering direkt utanför dörren och för den som väljer buss är det endast några minuters gångväg till närmsta hållplats. Som granne har ni köpcentrum 421 som erbjuder all tänkbar service vilket gör placering...


Lokaltyp Kontor
Total yta 160 m²
Adress Lona Knapes Gata 5
Område Högsbo
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41848605

Beskrivning

Här erbjuds ett ljust och trevligt kontor om 160 kvm för ca 10-15 personer - mitt i centrala Högsbo! Kontoret har fina ytskikt och en öppen planlösning som samsas med 2 kontorsrum och 1 konferensrum. Kontoret passar både för den som reser med bil och kollektivtrafik. Här får ni tillgång till parkering direkt utanför dörren och för den som väljer buss är det endast några minuters gångväg till närmsta hållplats. Som granne har ni köpcentrum 421 som erbjuder all tänkbar service vilket gör placeringen av kontoret utmärkt. Dessutom har kontoret ett strategiskt bra läge genom närheten till de stora trafiklederna!

Omgivning

Fastigheten är belägen i Högsbo handelsområde. Högsbo-Sisjö industriområde är Nordens största företagsområde. I närheten finns Köpcentrum 421 samt Frölunda Torg som erbjuder shopping och service. Ett stenkast bort finns Sisjöns naturreservat med löpspår och grönområden.

Kommunikationer

Högsbo-Sisjön har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping. Från hållplatsen "Lona Knapes gata" går buss nr 84 till Marklandsgatan via Radiomotet och 751 mot Frölunda Torg via Radiomotet

Planlösning

Största del öppen.

Parkering

Parkeringsplats ingår i månadsavgiften/hyran.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen