Kontor, Gamlestads torg, Gamlestaden, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 20 188 - 79 146 kr/mån
Platzer Fastigheter AB Kommunikation (4189 m)

Med ett 17 våningar högt kontorshus erbjuds kontorslokaler på ca 255 m2på plan 2. Våningsplanet som helhet kan utökas till ca 655 m2. Här finns möjligheter till spontana möten, ljus och rymd, men även plats för eftertanke i fikarummet med utsikt över Göta Älv eller Säveån. Var och med och påverka din planlösning och få optimerade lokaler just för er verksamhet. Fastigheten erbjuder ett helhetskoncept med gemensam reception, terrass på på plan 17 samt gemensam k...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 255 - 655 m²
Adress Gamlestads torg
Område Gamlestaden
Byggår 2018
Våning 2
Tillträde Kvartal 1 2019
Objektsnr 41906205
Lokalguidens estimerade områdeshyra
20 188 - 79 146 kr/mån
950 - 1 450 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

BeskrivningMed ett 17 våningar högt kontorshus erbjuds kontorslokaler på ca 255 m2på plan 2. Våningsplanet som helhet kan utökas till ca 655 m2. Här finns möjligheter till spontana möten, ljus och rymd, men även plats för eftertanke i fikarummet med utsikt över Göta Älv eller Säveån. Var och med och påverka din planlösning och få optimerade lokaler just för er verksamhet.
Fastigheten erbjuder ett helhetskoncept med gemensam reception, terrass på på plan 17 samt gemensam konferensanläggning.
I huset finns resecentrum med moderna vänthallar, information och biljettförsäljning. Därtill finns flera servicelokaler klara. Kom och besök Espresso House, Pressbyrån eller Subway. Inom kort kommer utbudet utökas med en skön mix som underlättar din vardag. Modern cykelparkering erbjuds på handelsplan för alla hyresgäster.
Utanför huset stannar 6 st spårvagnslinjer, tåg samt linje- och expressbussar. Till Göteborgs central tar det endast 6 minuter med spårvagnen eller 4 minuter med tåget. Vi erbjuder en av Göteborgs mest kollektivvänliga knutpunkter.
Tillsammans med er skapar vi en miljö där arbetsglädjen frodas och verksamheten utvecklas.

Omgivning
Gamlestaden är ett av Göteborgs äldsta områden med en rik industriell historia med sockerbruk och väveri under 17- och 1800-talen. Gamlestads torg ligger 2 kilometer nordost om centrala Göteborg och har ett mycket strategiskt läge med närheten till Centralstationen och Göteborgs östra stadsdelar. Det tar endast 6 minuter med spårvagn från Göteborgs centralstation. Här rinner Säveån mot sitt utlopp i Göta Älv och landshövdingehusen i området skapar en gemytlig stadsbild.
De närmaste 10 åren kommer det att ske stora förändringar i Gamlestaden då den kommer förtätas och växa ihop med Göteborgs centrum. I närområdet etableras hotell, butiker, restauranger och bostäder, vilket skapar en modern och levande blandstad dygnets alla timmar.

KommunikationerDen nya hållplatsen Gamlestads torg stannar precis i anknytning till fastigheten. Härifrån avgår spårvagnarna 4, 6, 7, 8, 9 och 11, buss 58, 78 och 519 samt pendeltågen mot Älvängen och Trollhättan.
Till Gamlestaden åker man smidigt med bil. Stadsdelen ligger i direkt anslutning till de stora lederna E45, E20 och E6 där man svänger av vid Parthihallsförbindelsen från E20 och Slakhusområdet från E45 och sedan vidare mot Gamlestads torg.

Parkering
Parkeringsplatser finns i Gamlestadens fabriker och bakom Mölnlycke Health Care. I Gamlestads torg kommer ett garage att öppnas upp när omkringliggande byggnation är färdig

ServiceGamlestaden och Gamlestadens fabriker har tillsammans ett rikt utbud med flera lunchrestauranger, mataffär, vårdcentral, gym, konditori, salladsbarer och caféer.

Vägbeskrivning


Skyltläge


Närliggande företag


ÖvrigtI Gamlestadens fabriker finns närmaste Sunfleet-station.

Gamlestads torg, Gamlestaden

Med ett 17 våningar högt ...

Visad

Gamlestads torg, Gamlestaden

Genom helglasade fasader ...

Visad

Gamlestads torg, Gamlestaden

Med ett 17 våningar högt ...

Visad

Gamlestads torg, Gamlestaden

Med ett 17 våningar högt ...

Visad