Kontor, Östergårdsgatan 7, Åbro, Mölndal

  • 575 m²

Nyrenovert fräscht kontor mellan Åbro och Sisjön i högteknologiska Riskulla industriområde.


Lokaltyp Kontor
Total yta 575 m²
Adress Östergårdsgatan 7
Område Åbro
Objektsnummer 41886133

Beskrivning

Lokalerna är moderna, ljusa och flexibla med rymliga konferensrum och trevliga mötesytor. Som hyresgäst kan du välja att sitta i separat kontorsrum, i öppet landskap eller både och. Den totala lediga ytan är på 1630 kvm i två plan uppdelat på 1055 kvm längst upp och 575 kvm en våning ner.

De båda våningsplanen är sammankopplade med en interntrappa. Det översta våningsplanet har en härlig altan i västerläge där man kan njuta av vårsolen.

Det går också att hyra mindre ytor från ca 250 kvm och uppåt. Fastigheten som är byggd 2015 är rejäl och ger ett gott intryck med en välkomnande entré.

I området finns högteknologiska hyresgäster som bland andra ABB, Kollmorgen och Siemens.

Titta på filmen om lokalerna
https://www.youtube.com/watch?v=dW2bB437t6Y

Kommunikationer
Bra allmänna kommunikationer. Täta avgångar med buss via Frölunda Torg och Mölndals Station. Gott om parkering i direkt anslutning till fastigheten.

Service
Flera lunchrestaurang finns i närområdet. Inom några minuters bilväg finns ett stort utbud av handel och övrig service i Mölndals centrum, Sisjön, 421 samt Frölunda Torg.

Övrigt

Hör gärna av Dig till oss med Era önskemål så hjälper vi Ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt!

Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 300 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!