Kontor, Scheelevägen 27, Ideon, Lund

  • 331 m²

Rum för mer arbetsglädje i Gateway


Lokaltyp Kontor
Total yta 331 m²
Adress Scheelevägen 27
Område Ideon
Objektsnummer 41920171

Beskrivning

För dig som vill bli en del av Ideons fantastiska miljö har vi nu ljusa och fina lokaler belägna på våning 6 i Ideon Gateway - Lunds egna landmärke.

Lokalen är på 331 m² och kan hyresgästanpassas helt eller delvis innan tillträdande för att tillgodose era behov och önskemål.

Här finns ett eget pentry och konferensrum. Stor flexibilitet i kunna kombinera kontorslandskap och kontorsceller.

Kommunikationer

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut. Köpenhamn når du på ca 1 timme. Spårväg mellan området och Lund C kommer att vara klar hösten 2020.

Parkering

Parkering finns

Service

Restauranger, café, hotell, gym, konferensmöjligheter, bank och frisör finns i huset, även fler valmöjligheter inom Ideonområdet. 10 minuters bussresa till Lunds absoluta centrum med all service som kan önskas.

Övrigt

Precis vid infarten till Sveriges största och första science park tornar Lunds profilbyggnad - Ideon Gateway - upp sig. Hela 147 meter över havet, 19 våningar fördelade på 74 meter. Ideon Gateway innehåller en hotell- och konferensdel som drivs av Elite Hotels och en kontorsdel som drivs av Wihlborgs Fastigheter. Det är även vi som äger byggnaden.Bilder på lokalen