Kontor, Scheelevägen 19, Ideon, Lund

  • 400 m²

400 nyrenoverade kvm på Delta 5


Lokaltyp Kontor
Total yta 400 m²
Adress Scheelevägen 19
Område Ideon
Kommun Lunds kommun
Våning 3 av 6
Objektsnummer 41844543
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

I Delta 5 på plan 3 får du ett nyligen renoverat och välkomnande kontor mitt på Ideon. Varierad planlösning med både större rum och öppna flexibla ytor, kompletterat med mötesrum och ett pausrum med utsikt som kontorets givna samlingpunkt. Omgivningen erbjuder nätverk med framgångsrika företag som grannar, närhet till flera restauranger och hotell samt bra kommunikationer.

Lokalen är tillgänglig från hösten 2020.

Välkommen att komma på visning!

Kommunikationer

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut, här avgår även regionbussar till bland annat Malmö. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum. I december 2020 planeras trafikstart för den nya spårvägen som kommer att gå mellan ESS på Brunnshög och Lund C. Via bland annat MAX IV, Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Hållplatsen Ideontorget ligger precis runt hörnet.

Service

Lunchrestauranger, bank, frisör och hotell inom gångavstånd. I kvarteret finns p-hus i flera våningar såväl som markparkering invid husen, cykelparkering under tak samt laddningsstationer för elbilar. Tillgång till omklädningsrum med dusch och bastu för de som arbetar i huset.Bilder på lokalen