Kontor, Lona Knapes Gata 5, Högsbo, Göteborg

  • 340 m²
  • 28 333 - 48 167 kr/mån

Välkommen att hyra en trevlig kontorslokal belägen mitt i Högsbo! Med sitt läge högst upp i byggnaden och med fönster i flera väderstreck får ni i denna lokal ett härligt ljusinsläpp. Lokalens planlösning har öppna kontorslandskap som samsas med kontors- och konferensrum. Här får ni även en trivsam loungeavdelning och generösa pausytor. Med tillgång till all tänkbar service och granne med köpcentra 421 blir detta en lokal att trivas i!...


Lokaltyp Kontor
Total yta 340 m²
Adress Lona Knapes Gata 5
Område Högsbo
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41816738
Områdeshyra 28 333 - 48 167 kr/mån
1 000 - 1 700 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen att hyra en trevlig kontorslokal belägen mitt i Högsbo! Med sitt läge högst upp i byggnaden och med fönster i flera väderstreck får ni i denna lokal ett härligt ljusinsläpp. Lokalens planlösning har öppna kontorslandskap som samsas med kontors- och konferensrum. Här får ni även en trivsam loungeavdelning och generösa pausytor.

Med tillgång till all tänkbar service och granne med köpcentra 421 blir detta en lokal att trivas i!

Omgivning

Fastigheten är belägen i Högsbo handelsområde. Högsbo-Sisjö industriområde är Nordens största företagsområde. I närheten finns Köpcentrum 421 samt Frölunda Torg som erbjuder shopping och service. Ett stenkast bort finns Sisjöns naturreservat med löpspår och grönområden.

Kommunikationer

Högsbo-Sisjön har ett unikt läge genom närheten till de stora trafiklederna. Via Söderleden kommer man direkt ut på E6 till Oslo-Malmö eller E20 mot Stockholm. Lika lätt är det att via riksväg 40 ta sig till Landvetter flygplats, Borås och Jönköping. Från hållplatsen "Lona Knapes gata" går buss nr 84 till Marklandsgatan via Radiomotet och 751 mot Frölunda Torg via Radiomotet.

Planlösning

Blandad.

Parkering

Parkeringsplats ingår i månadsavgiften/hyran i mån av plats.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen