Butikslokal, Jungmansgatan 12, VÄSTRA HAMNEN, Malmö

  • 50 m²

Butikslokal centralt i Västra Hamnen som tar din verksamhet till en helt ny nivå.


Lokaltyper Butikslokal / Övrig lokal
Total yta 50 m²
Adress Jungmansgatan 12
Område VÄSTRA HAMNEN
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41942571

Beskrivning

World Trade Center på Jungmansgatan ligger strategiskt i Västra Hamnen, med fantastisk utsikt över Öresund och med gott om service och restauranger i närområdet. I fastigheten finns allt från mindre butiker och restaurang till kontorsutrymmen med allt från coworking och kontorshotell till lite större kontor. I fastigheten finns också en konferensavdelning som samtliga hyresgäster har möjlighet att hyra till medlemspris. Hyresgäster får också tillgång till utbildningar, frukostseminarier och nätverkande lokalt och globalt. Vi erbjuder en unik mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk som passar just dina behov.

På mycket bra läge finns nu en trevlig butikslokal med glasad fasad ut mot Jungmansgatans soliga sida. Lokalen har en stor välkomnande yta i entrén och ett avskiljt utrymme (som går att öppna upp). Längre in finns pentry, toalett samt städförråd. Lokalen är lämplig för flera olika sorters verksamhet, undantaget verksamhet att bedriva tillagning av varm mat samt verksamhet som kräver fettavskiljare.
Vi tror lokalen hade passat perfekt för dig som har en verksamhet med service/tjänster som kanske kan nyttjas av de många hyresgäster som är etablerade i byggnaden samt boende och företag i närliggande område.

Området har hög puls och består av både bostäder, butiker, hotell och kontor. Det är lätt att stanna med bil precis utanför butiken.

Vi anpassar såklart lokalen för att bemöta din verksamhets behov.

Kontakta vår uthyrning för närmare information!

Kommunikationer

Busshållplats finns utanför fastigheten med direktbussar till Malmö Centralstation.
Om du cyklar så har vi även en helt ny sportdepå i källarplan, utrustat med cykelverkstad och duschar. Har du ingen egen cykel så finns flera Malmö-by-bike-stationer i närområdet.

Parkering

Det finns flertalet gatuparkeringar, även med laddstolpar, i närområdet, men även viss tillgång till platser i varmgarage i huset.

Service

I din omedelbara närhet finns ett stort utbud av både restauranger och caféer, ICA Maxi, apotek, frisör, hotell, bank m.m.
I vårt World Trade Center på Skeppsgatan finns även ett nytt och fullt utrustat gym på ca 200 kvm, dit enbart våra hyresgäster har tillträde.

Närliggande företag

Förutom Västra Hamnens övriga World Trade Centers i området som är fyllda med flertalet företag från många olika branscher, ligger denna fastigheten bara på minuters promenadavstånd från Kockum Fritid, Turning Torso, båthamnen, Scania-badet och Masttorget.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen