Lagerlokal, Johanneslundsvägen 2, Norrort, Upplands Väsby

  • 456 m²

Exklusivt kontor med bästa läge i Upplands Väsby Representativt kontor i en fastighet som ger ett väldigt ljust och exklusivt intryck.


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 456 m²
Adress Johanneslundsvägen 2
Område Norrort
Objektsnummer 41907261

Beskrivning

Kontoret har fina ytskikt och är av genomgående hög standard. Den befintliga planlösningen med kontorslandskap tillsammans med generösa gemenshetsytor och konferens. Kontorsdelen kan vid bohov göras rumsindelad. Fastigheten är väl omtyckt med charmiga och exklusiva trapphus. Det som särskiljer trapphusen från en i mängden är dess härliga ljusinsläpp och exklusiva materialval. Tillsamans skapar detta ett trevligt intryck för besökare och företagets personal!

Kommunikationer

Med en direkt anslutning till E4:an ligger fastigheten lättåtkomligt med bil. Härifrån har du endast 25 km tills du är innanför tullarna och Arlanda ligger inom 15 minuters bilfärd. Garageplatser finns att hyra i både varm- och kallgarage. Det finns även en besöksparkering precis utanför. Med busslinje som stannar ca 50 meter från fastigheten tar man sig lätt till och från närmaste pendeltågsstationen i Upplands-Väsby. Bussar går även från Rotebro och Norrvikens station.

Parkering

Garageplats. Går att hyra. Parkeringsplats. Går att hyra.

Service

Johanneslund ligger strategiskt beläget längs E4:an mellan Infra City och Väsby Centrum med ett stort serviceutbud. Närområdet erbjuder en otroligt populär lunchrestaurang rakt över gatan. Ett stenkast bort har du även en populär hotellkedja, mataffär samt gym och träningsmöjligheter.


Bilder på lokalen