Lagerlokal, Hamringevägen 1, Botkyrka

  • 330 m²

Industrilokal med kontorsdel, egen pentry och WC.


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 330 m²
Adress Hamringevägen 1
Kommun Botkyrka kommun
Byggår 1900
Objektsnummer 41931232

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning


Industrilokal om 330 kvm på bottenplan med ca. 9 m i takhöjd som lämpar sig väl för lager eller produktion. Här erbjudes en egen lastport (ca. 3,6 m hög). Vidare finns även en kontorsdel, egen pentry och WC.

Välkommen att kontakta mig vid eventuella frågor eller för att boka in en visning av lokalen!
Trevligt industriområde med hantverkarprägel. Samtidigt ett populärt område då många aktiviteter finns i området. Ligger invid småbåtshamnen.

Omgivning

Vacker beläget invid Tullingesjön. På ca 5 minuters bilavstånd finns restauranger och butiker. I området finns ett café.

Kommunikationer

Enklast är att åka hit med bil. För de som åker kollektivtrafik gäller pendeltåg till Tullinge alternativt Tumba Station för att sedan byta till buss.

Övrigt

Svenska Hus är ett familjeägt fastighetsbolag. Stora nog att vara dynamiska. Små nog att vara personliga. Vi utvecklar fastigheter och förvaltar dem med ett evighetsperspektiv. Vi projektutvecklar och förvaltar bostäder och kommersiella lokaler i regionerna Stockholm, Göteborg och Skåne. Företagets entreprenörsanda, långsiktighet och kundfokus präglar alla delar av verksamheten.

Vårt fastighetsbestånd består av cirka 160 fastigheter med bostäder och kommersiella lokaler för kontor, butiker, verkstäder och lager. Bolaget har lokalkontor som ansvarar för fastigheterna i respektive region i Stockholm, Göteborg och Malmö med områdeskontor i Landskrona och Hässleholm. Gemensamma funktioner såsom ledning, marknadsföring, ekonomi och övrig administration finns på huvudkontoret i Göteborg.

Varmt välkommen att kontakta oss!


Karta