Kontor, Gruvgatan 39, Högsbo, Göteborg

  • 195 m²
  • 16 250 - 27 625 kr/mån

Nyrenoverad kontorslokal på 195 kvm med öppen planlösning


Lokaltyp Kontor
Total yta 195 m²
Adress Gruvgatan 39
Område Högsbo
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41866286
Områdeshyra 16 250 - 27 625 kr/mån
1 000 - 1 700 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Helt nyrenoverad kontorslokal på 195 kvm med fint läge vid Änggårdsbergen.

Lokalen är i dag öppen i planlösningen och ger ett härligt ljust och fräscht intryck. Lokalen har mycket fönster med utsikt över infarten till Änggårdsbergen. Vidare är lokalen utrustad med nygjord WC/dusch samt ytterligare ett WC med kakel och klinkers som ytskikt. Övriga ytor är försedda med textilgolv och undertaksplattor med infällda dimbara LED-plattor. Ett nytt kök kommer att installeras. Kontorslokalen ligger högst upp i byggnaden.

Lokalen är förberedd för att skapa ett par enskilda rum för möten, kontor eller konferens om så önskas. En tillträdande hyresgäst har möjlighet att påverka planlösningen.

Omgivning:

Högt beläget och angränsande till naturområdet Änggårdsbergen, är läget nära såväl till centrala Göteborg som till de stora trafiklederna Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden. Köpcentrum 421 samt Linnéplatsen ligger på två respektive tre kilometers avstånd.

Precis bredvid fastigheten ligger Träningsverkets gym (där våra hyresgäster har 15 % rabatt) och entrén till Ängårdsbergen. På kort gångavstånd finns flera lunchrestauranger.

Kommunikationer:

Busshållplats finns vid JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. Kollektivtrafiken går via knutpunkten Marklandsgatan som inte ligger långt borta.

Parkering:

Parkering: utomhus finns i anslutning till fastigheten. Parkering: i garage finns att hyra i grannfastigheten.Bilder på lokalen