Kontorshotell, Vretenvägen 13, Huvudsta, Solna

  • 10 - 50 m²

Kom in när du behöver. Få en kontorsplats i en professionell, delad kontorsmiljö. http://www.regus.se/workspace/sweden/solna/solna-vreten?utm_source=lokalguiden&utm_medium=portal


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 10 - 50 m²
Adress Vretenvägen 13
Område Huvudsta
Kommun Solna kommun
Hiss Ja
Objektsnummer 41879507

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Kom in när du behöver. Få en kontorsplats i en professionell, delad kontorsmiljö.

http://www.regus.se/workspace/sweden/solna/solna-vreten?utm_source=lokalguiden&utm_medium=portal

Parkering

Ja

Övrigt

- Modern företagspark strax norr om Stockholm city, med flera ledande företag inom IT, telekom och finans.
- Solna Vreten ligger i en modern företagspark norr om Stockholm city och endast en kort resa från Bromma flygplats i Stockholm med både inrikes - och internationella linjer.
Området, som hyser en rad företag inom IT, telekom och finans, får en alltmer central roll, eftersom dessa sektorer blir allt viktigare drivkrafter för Stockholm – och den svenska – ekonomin.

Undvik en stor initial kostnad och frigör mer kapital genom skräddarsydda kontorslösningar.

Vi erbjuder privata kontor som är fullt möblerade och utrustade med höghastighetsanslutning till Internet. Vi erbjuder även dig och dina kollegor att hyra våra professionella sekreterartjänster. Vårt nyckelord är flexibilitet, vi kan anpassa oss till era behov.

Det sätt vi arbetar på har förändrats och nya flexibla arbetstider är vägen framåt. Begreppet servade kontor kan minska dina kostnader, frigöra tid, och samtidigt spara stora uppstartskostnader. Hos Regus erbjuder vi de bästa kontoren, de bästa lägena, och till oslagbara priser.

* Allmänna villkor
Personlig arbetsplats i gemensamt kontor och tillgång till fullt möblerade gemensamma utrymmen som kök, kopieringsrum, cafeteria och reception. Alla extra kostnader i form av fastighetsskatt, vatten, elektricitet är på vår bekostnad.Bilder på lokalen