Kontor, Viktoriagatan 3, Vasastan, Göteborg

  • 315 m²
  • Enligt överenskommelse.
  • 44 625 - 73 500 kr/mån

Kontorslokal på 315 kvm, beläget på våning 3. Blandad planlösning och fantastiskt läge i stan!


Lokaltyp Kontor
Total yta 315 m²
Adress Viktoriagatan 3
Område Vasastan
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Hiss finns i fastigheten
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41866818
Områdeshyra 44 625 - 73 500 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Nu erbjuds en kontorslokal på våning 3 i en fantastiskt fin byggnad. Lokalen är totalt om 315 kvm och fördelad på två våningsplan och har idag blandad planlösning. Här finns öppen yta som samsas med 6 kontor/mötesrum, pentry med pausyta, telefonrum och 3 toaletter.

Omgivning

Vasagatan sträcker sig som en pulsåder genom området från Avenyn till Haga. Arkitekturen domineras av välbevarade sekelskifteshus i sten som till stor del byggdes mellan 1870 och 1920. Här finns mycket att välja på i matväg men också trevliga konstgallerier och rikt studentliv tack vare närliggande gymnasieskolor, Handelshögskolan och Göteborgs Universitet. Natur- och grönområde finns i Vasaparken bara ett stenkast ifrån Vasaplatsen 8.

Kommunikationer

Precis intill fastigheten finns buss- och spårvagnshållplatsen Vasa Viktoria. Här avgår spårvagn 1, 2, och 3. Till Centralstation tar det endast 7 minuter. Ett stenkast ifr¨ån ligger hållplatsen Valand, därifrån spårvagnar tar dig till knutpunkten Korsvägen på endast 3 minuter.

Planlösning

Blandad.

Parkering

Finns i området

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!Bilder på lokalen