Övrig lokal, Verkstadsvägen 5, Eslöv

  • 400 - 880 m²

Bra skyltläge vid infartsled i Eslöv


Lokaltyp Övrig lokal
Total yta 400 - 880 m²
Adress Verkstadsvägen 5
Objektsnummer 41880808

Beskrivning

Vi kan erbjuda mellan 400 - 880 kvm ytor i markplan vid en av Eslövs infartsleder. Här finns ett bra skyltläge längs Trehäradsvägen, Verkstadsvägen och Per Håkanssons väg.

Lokalen är under renovering och en ny hyresgäst har möjlighet att påverka utformningen. Lokalerna läpar sig för en industributik, ett lager eller lättare produktion med kontor

Takhöjden är 3-4 meter. Det finns vatten och avlopp indraget på tre olika platser i lokalen. Vi ser möjlighet att skapa omklädningsrum, kundtoalett och kök i dessa delar.

Det finns också möjlighet att öppna upp en port för lastintag och en kundentré med skyltfönster.

Längs ytterväggarna med mycket fönster kan befintliga kontorsrum bevaras.

Parkeringsplatser anläggs i anslutning till entrén

Fastigheten är förberedd för fiberanslutning.

Vi har skissat upp en möjlig planlösning, men det är bara ett förslag. Ni som hyresgäst har möjlighet att förändra upplägget så att det passar er verksamhet. Har ni idéer på hur lokalen kan användas är ni välkomna att höra av er så diskuterar vi gärna möjligheter med er på plats i lokalen..

Omgivning

Fastigheten är belägen vid infarten till Eslövs primära verksamhetsområde. I området finns det ett brett serviceombud med bland annat Mc Donalds, bensinmack och hotell. Det finns goda tillfartsvägar varifrån exempelvis Öresundsbron nås på 30 min. Även övriga Skåne finns inom bekväm räckvidd med ca 45 min bilresa till Helsingborg och knappt en timme till Kristianstad. Med ca 900 meter till centralstationen är det gångavstånd till fastigheten.

Övrigt

Moderna och fräscha kontorslokaler finns att hyra i Eslöv!

Etapp 1 är den äldsta bygganden och under dem senaste åren har genomgripande renoveringar ägt rum, idag är byggnaden modern och enhetlig.

Etapp 2 är mittsektionen och innefattar kontorslokaler samt reception i plan. I byggnaden finns en mindre källare med arkiv och skyddsrum. Under 2012 renoverades toaletterna vilka idag har rörelsestyrd belysning. Genom två förbindelsegångar knyts lokalerna samman med etapp 1.
Det finns möjlighet att hyra både större och mindre ytor.


Bilder på lokalen