Kontor, Vallgatan 9, CENTRUM, Göteborg

  • 54 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 14 850 - 18 900 kr/mån

Bästa adressen, skyddat läge via innergård, optimal planlösning, mycket karaktär och nyrenoverat!


Lokaltyp Kontor
Total yta 54 m²
Adress Vallgatan 9
Område CENTRUM
Kommun Göteborgs kommun
Våning 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41941238
Områdeshyra 14 850 - 18 900 kr/mån
3 300 - 4 200 kr/m²/år

Beskrivning

Snyggt kontor som alldeles nyligen genomgått renoveringsinsatser. Samtliga ytskikt är således mycket fräscha. Ett kontor med mycket charm och känsla. Den genomgående ljusa interiören skapar en bra grund för övrig profilering och kontorsinredning. Fördelaktigt läge, mitt i ett myllrande närområde. Ett stenkast bort finns Magasinsgatan med dess fenomenala utbud av premiumbutiker, populära restauranger, caféer och mycket mer.

Omgivning

Området runt Magasinsgatan har fått ett rejält uppsving under de senaste åren. Denna del av stadskärnan är mycket populär och i närheten finns ett rikt utbud av premiumbutiker, restauranger, caféer och övrig service.

Kommunikationer

Stort utbud av goda kommunikationer erbjuds. På bekvämt gångavstånd finns knutpunkten Stenpiren, här finns flertalet förbindelser att tillgå både via spårvagn, buss och båt. Även via Västra Hamngatan finns goda kommunikationer via hållplatserna Domkyrkan och Grönsakstorget.

Planlösning

Fastigheten som lokalen är belägen inom nås via en skyddad innergård och lokalen är placerad två trappor upp i fastigheten. Flertalet fönster släpper in ljuset och skapar en inbjudande känsla. Ytan är optimalt planerad, samtliga kvadratmeter används på bästa tänkbara vis. Lokalen består av 3 stora rum, en smart pentrydel och wc.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i området Apcoa 08-556 306 70 samt Q-Park 0771-96 90 06.

Service

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen