Kontor, Vallgatan 14, Centrum, Göteborg

  • 860 m²
  • 20230201


Lokaltyp Kontor
Total yta 860 m²
Adress Vallgatan 14
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1936
Renoveringsår 1971/2006
Tillträde 20230201
Objektsnummer 41935302

Beskrivning

Välkommen till Vallgatan 14, en smakfullt renoverad lokal med egen terrass och utgång till innergård. I entrén möts du av en representativ yta med plats för lounge och reception. Gott om mötesrum i anslutning till entrén. Här finns också ett mycket fint kök, en härlig plats att samlas. Vidare in är lokalen i huvudsak i öppen planlösning med gott om samtalsrum och mindre mötesrum. Störa fönsterpartier mot Vallgatan och Västra Hamngatan ger fint ljus och härlig utsikt. Strömshuset är en välkänd byggnad mitt i centrala Göteborg. Ett välgjort exempel på dåtidens funkisarkitektur. Just nu är fastigheten under utveckling för att skapa en modern, smart och hållbar fastighet med mångsidiga lösningar i historisk miljö. Strömshuset ligger mitt i centrala Göteborg, där Vallgatan, Västra Hamngatan och Kungsgatan möts. Här finns ett mångsidigt serviceutbud med kaféer och butiker med mera. I fastigheten finns cykelgarage med serviceplats.

Kommunikationer

Fastigheten är centralt belägen med goda kommunikationsmöjligheter. De närmsta buss och spårvagnshållplatserna är Domkyrkan och Grönsakstorget som nås via 1 minuts gång. Centralstationen ligger 5 minuter bort med spårvagn, 10 minuter till fots. Mer info, tidtabeller m.m. finner du på Västtrafik . Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. På bl.a. Kungsgatan och vid Grönsakstorget finns det flera Styr & ställ cyklar att hyra.

Parkering

Ekelundsgatan ca 60 st garageplatser Otterhällan ca 60 garageplatser & 25 st utomhusplatser. Parkeringsmöjligheter finns även i parkeringshus Pedagogen på Sahlgrenskagatan 4, tel 031 774 37, öppettider 6.30-21.00. P-plats kan även hyras i parkeringshuset i Nordstan, i  APCOA:s parkeringshus på Ekelundsgatan 5-7, tel 031 13 90 05 eller i P-hus City med öppetider 06-24. Vasakronans hyresgäster kan hyra garageplats eller parkeringsplats på Otterhällegatan 12 och Ekelundsgatan 8. Kontakta Vasakronan för mer information och uthyrning av plats

Service

Fastigheten ligger utmed Kungsgatans shoppingstråk som har en stor variation av butiker, restauranger och service. I närheten finns också Magasinsgatan och Vallgatan med en mängd olika caféer och lunchrestauranger samt butiker. Närmsta spårvagnshållplatser är Domkyrkan och Grönsakstorget med ca 1 minuts gång. På nära gångavstånd finns både Saluhallen (Kungstorget) och Feskekôrkan (Rosenlundsplatsen) där både lunch och delikatesser kan införskaffas. Närmsta mataffärer är Willys och ICA som nås via 5-6 minuters gång.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen