Kontor, Vädermotet, Hisingen, Torslanda

Newsec Kommunikation (0 m) Restaurang (0 m) Bank (0 m) Shopping (0 m) Friskvård (90 m) Grönområde (180 m) Kemtvätt (348 m) Bilservice (516 m) Bränslestation (706 m) Postkontor (1685 m)

Nyrenoverat kontor med moderna ytskikt. Idag är lokalen byggd med en blandad planlösning. Ett större landskap är kompletterat med ett antal kontors, och mötesrum. Vi anpassar lokalen efter era behov och är lyhörda för era framtida kontors planer. Lokalen ligger en trappa upp i fastigheten och nås via det ljusa glasade trapphuset. Väl inne i lokalen ligger mötesrum i närheten av entrén och även kapprum med toalettpaket med fräsch standard. Längre in i lokalen öppnar landspaket med modern kontor...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 340 m²
Adress Vädermotet
Område Hisingen
Objektsnr 41847891
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Nyrenoverat kontor med moderna ytskikt. Idag är lokalen byggd med en blandad planlösning. Ett större landskap är kompletterat med ett antal kontors, och mötesrum. Vi anpassar lokalen efter era behov och är lyhörda för era framtida kontors planer.

Lokalen ligger en trappa upp i fastigheten och nås via det ljusa glasade trapphuset.
Väl inne i lokalen ligger mötesrum i närheten av entrén och även kapprum med toalettpaket med fräsch standard. Längre in i lokalen öppnar landspaket med modern kontorsmatta som ger ett bra ljudklimat i lokalen.

Utanför entrén finns utemöbler och grönyta för en paus i solen under sommarhalvåret. Parkering direkt utanför entrén.

Välkomna att kontakta oss så berättar vi mer!

Vädermotet, Hisingen

Vi kan erbjuda lokaler från 600 kvm till upp mot 2500 kvm i ...

Visad

Åskvädersgatan 4, Biskopsgården

Kombinationslokal om totalt ca 710 kvm, innehållande showroo...

Visad

Åskvädersgatan 4, Biskopsgården

Kombinationslokal om totalt ca 710 kvm, innehållande showroo...

Visad