Kontorshotell, Tullvaktsvägen 2, Östermalm, Stockholm

  • 10–50 m²
  • 2 083 - 17 500 kr/mån

Del i kontorsgemenskap på Gärdet.


Lokaltyper Kontorshotell / Kontor
Total yta 10–50 m²
Adress Tullvaktsvägen 2
Område Östermalm
Publicerad 2023-09-21
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41943583
Områdeshyra 2 083 - 17 500 kr/mån
2 500 - 4 200 kr/m²/år

Beskrivning

I korsningen Tegeluddsvägen och Lindarängsvägen, med adress Tullvaktsvägen 2, finns detta fräscha kontorshotell, Gärdet Kontorsgemenskap. Mycket bra hyra!
Allt ingår i hyran: internet, kaffe, pausrum, städning, fastighetsskatt, värme, fritt nyttjande av konferensrum, reception med väntplats, larm etc.
Rummen hyrs ut omöblerade men går att få möblerat om man så önskar.
Parkering finns att tillgå, gångavstånd till T-bana och bussen stannar direkt utanför.
Kontakta oss så berättar vi mer.

Övrigt

Kontorsgemenskapen har ca 30 rum i olika storlekar från 10 kvm till det största om drygt 60 kvm. Rummen är ljusa och det finns 6 välutrustade konferensrum i olika storlekar för sällskap från 4 pers. till det största som tar ca 15 pers. Dessutom finns en fd biograf för 20-30 pers., perfekt för presentationer.  En välkomnande reception tar emot kunder och hyresgäster. Det finns även flera pausutrymmen för informella möten och kaffepauser. Kontoret huserar i hela det översta planet om ca 1200 kvm.

Läget erbjuder även direkt närhet till härliga  promenader på Gärdet/Djurgården och massor med restauranger mm.

I källaren finns omklädningsrum med bastu och duschar. Perfekt om man t ex vill springa på lunchen eller cykla till jobbet. Parkering finns att hyra. Vi kan även erbjuda lager/förråd i källaren i storlek 10 - 100 kvm med bra inlastning.

Parkering finns att tillgå och bussen stannar  direkt utanför. Buss 76 och 72 kommer var 15:e minut och Blåbuss 1 var 5:e minut. Det är endast ca 10 min promenad till Gärdets T-bana.

Läget är fritt med strålande utsikt över Gärdet och Frihamnen.  Läget erbjuder även direkt närhet till härliga promenader eller löprundor på Gärdet/Djurgården och massor med restauranger mm. Parkering finns både på fastigheten och är lätthittat på gatumark i direkt anslutning till lokalerna.


Karta
Visa på kartan: