Kontor, Torshamnsgatan 30 F, KISTA, Kista

  • 1 222 m²

Stor kontorslokal med lager i Kista


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 222 m²
Adress Torshamnsgatan 30 F
Område KISTA
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41883614
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Välkommen till Torshamnsgatan i Kista. Här finns möjlighet att hyra en kombinerad lokal med både kontor och lager. Kontakta oss för mer information.

Omgivning

Fastigheten ligger bra till på Torshamnsgatan i Kista nära E4. Området har hög aktivitet i samband med att den ligger så nära Kistamässan och Scandic Victoria Tower. Det är mycket folk i rörelse och många internationella bolag finns i området.

Kommunikationer

Kommunikationerna är goda. Man tar sig lätt till både T-banan och Pendeltåget (Helenelund) samt att bussar går precis utanför fastigheten. Närheten till de båda lederna, E4:an samt E18, gör att Kista som området upplevs mycket positivt. Även tvärbanan kommer att gå i Kista och väntas vara klar under 2023.

Planlösning

Stor kombinationslokal med 752 kvm kontor och 470 kvm lager eller lättare produktionsdel.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns precis utanför fastigheten.

Service

Serviceutbudet är gott och mer än fullt tillräckligt. En stor variation av restauranger och caféer gör att man har mycket att välja bland. Förutom all shopping finns även annan service som frisör, tandläkare, vård etc. Kista har helt enkelt allt att erbjuda. Biograf, gokart och bowling underhåller många personer som tar sig hit. Gallerians generösa öppettider möjliggör shopping efter kontorstid.Bilder på lokalen