Kontor, Torshamnsgatan 27, Kista, Kista

  • 2 180 m²

A:place could be Your Place! Ett kontor med olika arbetszoner och som anpassar sig efter dina behov och inte tvärtom...


Lokaltyp Kontor
Total yta 2 180 m²
Adress Torshamnsgatan 27
Område Kista
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41920676

Beskrivning

A:place i Kista, Stockholm, är mer än bara en arbetsplats. Här arbetar vi med tesen att inspirerar för de olika behov vi som människor har... Ibland behövs arbetsro och då kan man dra sig undan till ett mötesrum eller så vill man höra sorl och ha andra människor runt omkring sig..då blir loungen i Entrén ett perfekt ställe att arbeta på.

Låter det spännande? ring mig för visning!

Omgivning

Kista i Stockholm - ett utmärkt läge

Kista som helhet bara kommer att bli en alltmer attraktiv plats i Stockholm. Utöver den redan urbana och internationella atmosfären kommer fler och fler att också bo och leva här - inte bara arbeta, forska och studera.

Vår fastighet kommer i detta sammanhang också att få en alltmer central plats. Redan idag ett bra läge med Kistamässan och Victoria Tower på andra sidan gatan. Närhet till kollektivtrafik samt en kort promenad ner till centrum. Inom en nära framtid också granne med nya bostadskvarter och ett stenkast från tvärbanans nya station.

KISTA SCIENCE CITY - Stockholms innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi) där näringsliv, akademi och offentliga aktörer sedan 1986 samverkar i syfte att skapa ett världsledande centrum för digital forskning. Innovationsklustret är det största i Europa och det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. Kista Science City spänner över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning.

Kommunikationer

Från Torshamnsgatan 27 till tunnelbanan är det en promenad på 8 minuter, till pendeltåget ca 7 minuter. Till Arlanda och Bromma tar du dig snabbt och lätt med taxi, flygbuss eller Pendeltåg (Arlanda). Kista är svårslaget om du vill arbeta i ett område med bra kommunikationer. Inom kort kommer även Tvärbanan att passera Kista. Den byggs ut från Norra Ulvsunda via Bromma flygplats, Kista och vidare till Helenelund. Kistagrenen ger möjlighet till smarta byten till tunnelbana, pendeltåg och bussar. Trafikstart för hela sträckan till Helenelund beräknas vara klar till år 2023.
Många väljer även att cykla till jobbet.

Service

Kista Galleria erbjuder all service man kan tänka sig och är en av Stockholms mest välbesökta gallerior. Allt från shopping, restauranger, bio och olika nöjesaktiviteter finns här. Många välkända märken som H&M, KappAhl, Nilsson Shoes, Vero Moda, Indiska mfl är etablerade här.

Allt på bara några minuters gångavstånd från Torshamnsgatan 27.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen