Kontor, Theres Svenssons gata 13, Lundbyvassen, Göteborg

  • 10 - 100 m²
  • 1 667 - 27 500 kr/mån

Vill du ha ett arbetsutrymme för din entreprenör och ditt kreativa team? Tvivla inte utan besök Spaces! Våra kontor för tre eller fem personer är den perfekta platsen för lagarbete och projektutveckling. Spaces kontor finns tillgängliga för den tid du behöver och du betalar bara för vad du använt. Våra flexibla avtal är utformade för att helt anpassa sig efter dina behov och din verksamhets tillväxt. Spaces Brygghuset har helt upprustade utrymmen, utmärkt WiFi-anslutning, ljusa arbetsyt...


Lokaltyp Kontor
Total yta 10 - 100 m²
Adress Theres Svenssons gata 13
Område Lundbyvassen
Kommun Göteborgs kommun
Ingår i hyra 14890 Kr månatlig betalning
Objektsnummer 41916148
Områdeshyra 1 667 - 27 500 kr/mån
2 000 - 3 300 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Vill du ha ett arbetsutrymme för din entreprenör och ditt kreativa team? Tvivla inte utan besök Spaces!

Våra kontor för tre eller fem personer är den perfekta platsen för lagarbete och projektutveckling.

Spaces kontor finns tillgängliga för den tid du behöver och du betalar bara för vad du använt. Våra flexibla avtal är utformade för att helt anpassa sig efter dina behov och din verksamhets tillväxt.

Spaces Brygghuset har helt upprustade utrymmen, utmärkt WiFi-anslutning, ljusa arbetsytor och en affärsgemenskap. Spaces-center är omgivna av restauranger och affärer, vilket gör det till en perfekt zon för en promenad och en paus. Ditt nya arbetsutrymme är lättillgängligt med kollektivtrafik.

Spaces villkor gäller:

I det totala utrymmet på 100 m² ingår ett privat kontor på 13 m² för tre eller fyra personer och inrett med högkvalitativa möbler, gemensamma utrymmen som kök, flerspråkiga receptionister, samt andra skatter och kostnader, såsom vatten, el och gemensamma avgifter.

Klicka här för mer information

https://www.regus.se/office-space/sweden/goteborg/goteborg-spaces-brygghusetBilder på lokalen