Kontor, Tellusborgsvägen 67B, Hägersten, Hägersten

  • 224 m²
  • 2020-02-01

Fin lokal högst upp, högt i tak bör ses! Närhet till både t-bana och E4.


Lokaltyper Kontor / Övrig lokal
Total yta 224 m²
Adress Tellusborgsvägen 67B
Område Hägersten
Hiss Ja
Våning 3 av 3
Tillträde 2020-02-01
Objektsnummer 41924000
Bifogade filer

Omgivning

Om man besöker Midsommarkransen/Telefonplan idag möts man av folkliv, sprudlande energi och en spännande atmosfär. Här händer alltid något, en väl komponerad mix av närhet till city, goda kommunikationer, restauranger, butiker, verksamheter, grönska och möjligheter till fritidsaktiviteter. Det är det som idag ger området dess karaktär och attraktivitet. Utöver planeras en spännande fastighet med namn Tellus Tower att byggas. Tellus Tower kommer att bli en av Stockholms mest spännande landmärken. Förutom bostäder kommer Tellus Tower och dess närliggande hus och anläggningar att erbjuda shoppingmöjligheter, restauranger, caféer, skybar, förskola, studios och en offentligplats, Stockholm Creative District

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna Midsommarkransen och Telefonplan ligger på bekvämt promenadavstånd. Även ett flertal bussar stannar i närheten av lokalen. För den bilburna är tillgängligheten till E4 väldigt god

Planlösning

Mycket fin lokal med blandning av industrikänsla och modernt! Lokalen har en härlig rymd tack vare en väl tilltagen takhöjd i delar av lokalen samt fönster i två väderstreck. Då fastigheten har en lasthiss skulle lokalen med fördel kunna användas som kombinerat kontor med mindre lager/förråd. Ytan fördelas på en öppen planlösning med gott om plats, i dagsläget 16 kontorsplaster. Utöver finns ett mötesrum med plats för 6-8 samt ett mindre med plats för 3-4 personer En större yta som lämpar sig som konferensrum, utbildningsrum eller lounge/sällskapsyta ligger en trappa upp på ett entresolplan. Köket går i vitt och är i dagsläget integrerat med övriga lokalen. Övrig yta består av två wc samt städ/förråd. Väggarna är vita och på golvet ligger parkett. Fastigheten håller hög teknisk standard med god ventilation och möjlighet till kyla Fiber finns till fastigheten 1000/1000 mbit.

Parkering

På gården finns en stor parkeringsplats. Betalning sker per timma eller per månad. Per månad kostar det 850kr och parkering sker då på ledig parkeringsplats.

Närliggande företag

Puls&Träning, DDB Film, Systemtext, Mäklarhuset, Vinkällan, BEAB Elkonsulter, Joel Junsjö Creative, Nyab Mälardalen, Gastro import, Akebono Cask Sweden m.fl.


Bilder på lokalen