Lagerlokal, Teknikringen 4, Mjärdevi, Linköping

  • 614 m²

Lokalmöjlighet för dig som söker kontor med tillhörande lager, labb, produktion.


Lokaltyper Kontor / Produktionslokal / Lagerlokal
Total yta 614 m²
Adress Teknikringen 4
Område Mjärdevi
Kommun Linköpings kommun
Objektsnummer 41946879
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Teknikringen 4 och denna fantastiska lokal för verksamheten som vill ha kontor med verkstad/labb under samma tak.

Övrigt

Lokalen består av en mix av större och mindre kontorsrum, öppna ytor, konferensrum, personalutrymmen samt kontor med verkstad/labb om ca 230 kvm varav 140 kvm har port och en takhöjd om 4 meter. Kontoret ligger på markplan med egen entré och uteplats. 

Företagsparken i Mjärdevi – Linköping Sience Park - är belägen endast 5 km från centrum med Linköpings Universitet och golfbanan som närmsta grannar. Hit kommer man lätt med bil, bussförbindelser eller via fina gång- och cykelstråk och i området finns gott om parkeringsplatser. Bland parkens drygt 350 företag är många inriktade mot innovativ teknik, men här finns också all tänkbar service, så som restauranger, gym, frisör, paketutlämning m.m. Här erbjuds även nätverkande mellan företagen i Mjärdevi och nära samarbeten med Universitetet.

Goda kommunikationer i området med busstrafik till Linköpings centrum och Resecentrum på bara 10 minuter. Det är snabb access till E4 med bil och det finns fina cykelvägar i området som tar er vidare mot centrum och Universitet.

Parkeringsmöjligheter finns i nära anslutning till fastigheten. 

 


Karta


Bilder på lokalen