Kontor, Svetsarvägen 6-10, Solna/Solna Business Park, Solna

Fabege AB Restaurang (80 m) Friskvård (134 m) Grönområde (386 m) Shopping (85 m) Kommunikation (125 m) Postkontor (110 m)

Mycket ljusa och fina lokaler som får en extra känsla av rymd tack vare de härliga ljusgårdarna!

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 3 977 m²
Adress Svetsarvägen 6-10
Område Solna/Solna Business Park
Våning 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnr 41867771
Få prisuppgift & information
Beskrivning

De lediga lokalerna i Solna Business Park ligger på våning 2 med utsikt över Svetsarvägen. Moderna kontorslokaler med generöst ljusinsläpp och en trivsam miljö. Ytorna har ljusinsläpp från tre väderstreck och härliga ljusgårdar som passar perfekt för gemenskap för medarbetarna. 2 egna stora terrasser. Skyltläget mot Svetsarvägen är mycket attraktivt, här syns ni för alla företag som valt företagsparken där allting fungerar. Vad behöver ni för att allt ska fungera? Här får ni vara med och utforma lokalen från början. Vi ser fram emot att träffa dig och vill gärna lyssna på dina önskemål. För oss är varje hyresgäst central och varje ledig lokal en möjlighet. Så utmana oss gärna - vi vill gärna visa att det kan vara skillnad på värd och värd. Här sitter du vägg i vägg med några av Sveriges mest välkända företag, exempelvis Coop och ICA.

Omgivning

Ett dynamiskt, växande område med Sveriges bästa företagsklimat. Solna Business Park lockar många företag med sitt fantastiska kommunikationsläge, god infrastruktur och bra serviceutbud.

Få områden har redan från början planerats för expansion och företagande som Solna Business Park. Det är därför som så många stora företag har valt att etablera sina huvudkontor här - SBAB, Coop, ICA, Unilever, Orkla, Evry och Veidekke för att nämna några. Solna Business Park har sedan länge ansetts vara en företagspark i absolut toppklass.

Kommunikationer

Pendeltåg och tunnelbana är på 5 minuters gångavstånd från kontoret och tvärbanan har en egen hållplats i Solna Business Park. Du har också tillgång till 14 busslinjer samt regional- och fjärrtåg.
Med bil nås området mycket enkelt via Frösundaleden från E4/E18 alternativt via Ekenbergsvägen från Solna/Sundbyberg.
Bromma och Arlanda flygplats nås via buss som stannar strax utanför området.

Planlösning

Här kan du vara med att skapa ditt drömlokal. Denna kontorslokal kan vi anpassa helt efter era önskemål.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns i direkt anslutning till fastigheten. Cykelparkering finns i området.

Service

I Solna Business Park blir det enkelt för era medarbetare att sköta sina vardagsärenden. Här finns bland annat ICA Maxi, ett flertal gym, företagshälsovård, apotek, biluthyrning, frisör, kemtvätt och bilvård (två gånger om året anordnar Mekonomen däckbytardagar då priserna är rabatterade).
Vill man shoppa så ligger centrala Sundbyberg på 5 minuters gångavstånd.

Naturligtvis finns här också bra restauranger, både för luncher, affärsmöten och after work. Ett exempel är Pontus in the Park, i regi av Pontus Frithiof, som erbjuder både affärs- och expressluncher.

Närliggande företag

I fastigheten sitter bland annat COOP Sverige Fastigheter AB, Green Cargo AB, Svevia, Maudes Hotel Solna Business Park och Summit Konferens Center.

Övrigt

Våra kunder och våra lägen är centrala i allt vi gör som fastighetsbolag. Vi brinner för att skapa en arbetsmiljö där er verksamhet kan utvecklas. Därför satsar vi mycket på kunddialog och att ständigt utveckla både våra kontorslokaler och områden i takt med våra kunders önskemål.
Vi har exempelvis lokal- eller servicekontor i alla våra områden, med egen personal. Det innebär att ni alltid har snabb tillgång till ett kompetent fastighetsteam om ni behöver hjälp med något. Inget är för stort eller för smått. Vi bryr oss in i minsta detalj för att ni ska trivas och slippa bekymra er om lokalen.

Vad önskar du dig av en bra värd? Vi lyssnar mer än gärna på dina önskemål.Fastigheten, som ligger centralt i Solna Business Park, är byggd 1962 och har gått igenom en totalrenovering mellan 2000-2004. Nu pågår ytterligare uppgradering av fastigheten. Fastigheten består av 5 våningar, har en modern fasad och en representativ entré.

Svetsarvägen 6-8, Solna/Solna Business Park

De lediga lokalerna i Solna Business Park ligger på våning 2...

Visad

Svetsarvägen 6, Solna

New York har High Line, Summit har Solna Business Park - lik...

Visad