Kontor, Sveavägen 9, City, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 120 458 - 164 708 kr/mån
Vasakronan AB Restaurang (173 m) Shopping (187 m) Friskvård (187 m) Parkering (316 m) Uttagsautomat (321 m) Grönområde (401 m) Kommunikation (464 m) Bank (512 m)

Välkomna till en ljus lokal om 295 kvm på 8 trappor i Hötorgshus 3, också känd som Hitech Building. Lokalen är i mycket fint skick Lokalen är utformat med öppet landskap, två mötesrum samt ett kontorsrum. Moderna och snygga ytskick. Hötorgsskraporna är ett av Stockholms mest kända landmärken med sin arkitektur, sitt folkliv och sitt vimmel mitt i city. De utgör ett fullskaligt kontorskomplex med magnifik utsikt och alla de faciliteter som krävs för att ett aktivt och modernt kontor ska fungera....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 295 m²
Adress Sveavägen 9
Område City
Renoveringsår 1961/1993/2000/2007
Objektsnr 41896755
Lokalguidens estimerade områdeshyra
120 458 - 164 708 kr/mån
4 900 - 6 700 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Välkomna till en ljus lokal om 295 kvm på 8 trappor i Hötorgshus 3, också känd som Hitech Building. Lokalen är i mycket fint skick Lokalen är utformat med öppet landskap, två mötesrum samt ett kontorsrum. Moderna och snygga ytskick. Hötorgsskraporna är ett av Stockholms mest kända landmärken med sin arkitektur, sitt folkliv och sitt vimmel mitt i city. De utgör ett fullskaligt kontorskomplex med magnifik utsikt och alla de faciliteter som krävs för att ett aktivt och modernt kontor ska fungera.

Omgivning

Läget mitt i Stockholms city är det bästa tänkbara och innebär en mångfald av restauranger, butiker, banker, biografer, service och saluhall. Högst upp i det tredje Hötorgshuset erbjuder Summit konferens- och eventlokaler, se www.summit.se.

Kommunikationer

De närmaste T-banestationerna är Hötorget och T-Centralen. Från Centralen går även pendeltåg, flygbussar och Arlanda Express. SL-bussar avgår från flera hållplatser i närområdet, till exempel på Sveavägen och Kungsgatan.

Parkering

I fastigheten finns garageplatser att hyra i Hötorgsgaraget, se Qparks webbplats.

Service

Det centrala läget gör att all tänkbar service finns i den absoluta närheten, och en hel del till och med i den direkt angränsande Hötorgsgallerian. Kontorsnära tjänster kan köpas via Vasakronans tjänstepartner Coor Service Management.

Sveavägen 9, City

I välkända tredje Hötorgshuset kan vi erbjuda ett mycket eff...

Visad

Sveavägen 9, 5 tr, City

På fem trappor i välkända Hitech Building kan vi erbjuda en ...

Visad

Sveavägen 17, 13 tr, City

Högt upp i huset ligger den här lokalen som har en helt otro...

Visad

Sergels Torg 12, City

Unik lokal - Högst i stan med 80 kvm terrass

Visad