Kontor, Sveavägen 159, Inom tull, Stockholm

  • 243 m²
  • 46 575 - 75 938 kr/mån

Yteffektivt kontor med fönster mot grönskan i Hagaparken.


Lokaltyp Kontor
Total yta 243 m²
Adress Sveavägen 159
Område Inom tull
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41892787
Områdeshyra 46 575 - 75 938 kr/mån
2 300 - 3 750 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen till denna yteffektiva kontorslokal med privat terrass på Sveavägen 159. Denna trevliga lokal med rumsindelad karaktär på plan 1 renoveras upp till zonindelad utformning i modernt utförande med fina ytskikt. Här finns gott om fönster med fri utsikt mot natursköna Hagaparken och Brunnsviken. - Modern fastighet med välkomnande entré - Yteffektiv lokal med öppet landskap och mix av rum - Lokalen anpassas efter era önskemål - 2 WC + dusch - Rymligt pentry med matplats och sällskapsyta - Unik privat terrass - Garage och cykelparkering - Perfekt för den bilburne - Buss 2 samt närhet till Odenplan Varmt välkomna på visning!

Omgivning

I Norrtull har du närheten till City och storstadspulsen samtidigt som du bor granne med natursköna Hagaparken och Brunnsviken. Endast ett par minuters gångväg så är du framme vid naturen och lugnet! Området har en trevlig blandning av sprudlande affärsverksamhet och lugna bostadsområden.

Kommunikationer

Buss 2, 52, 70, 73 och 515 går strax utanför fastigheten vidare mot City och till Solna/Sundbyberg. Närmaste T-banestation är Odenplan. Norrtull med E4 och E20 finns precis runt hörnet. Med andra ord: goda och blandade kommunikationsmöjligheter!

Planlösning

Börjar du bli en fena på videomöten? Nu erbjuder vi digitala visningar av våra lediga lokaler.
Hör av dig till våra uthyrare så fixar vi en digital rundtur för dig och dina kollegor!

Service

I området finns all typ av tänkbar service; matbutiker, caféer, post och bank. Rakt över gatan ligger Wenner-Gren Center med en trevlig restaurang och konferensanläggning. För den finare affärslunchen rekommenderar vi ett besök på Stallmästaregården eller Haga Forum.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen