Kontor, Sundbybergsvägen 1A - Solna Access, Solna

  • 843 m²
  • 20221205


Lokaltyp Kontor
Total yta 843 m²
Adress Sundbybergsvägen 1A - Solna Access
Område Solna
Kommun Solna kommun
Byggår 1979
Renoveringsår 2003
Tillträde 20221205
Objektsnummer 41932021

Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra en rumsindelad lokal med både stora och små rum. Fastigheten erbjuder gemensam reception, konferensanläggning, gym och restaurang. Då fastigheten har en smal huskropp med tät fönstersättning skapas ett härligt ljusinsläpp från fyra håll. Lokalen lämpar sig bäst för den som söker rumsindelad layout. Korttidsavtal Vill ni dessutom ha ett korttidsavtal så ordnar vi det. Ni tar med er era egna möbler och flyttar in. Perfekt för er som växer eller omorganiserar. Fastigheten Solna Access är en mötesplats för företag från vitt skilda branscher och storlekar med en sak gemensamt, mötet och det sociala samspelet. Detta stöttas i fastigheten av ett stort entréplan där du och dina besökare möts av en välkomnande reception, en stor och populär restaurang med café och lounge. Till detta har vi även fastighetens suveräna konferensanläggning med ett komplett urval av mötesrum i alla storlekar i en naturskön miljö och med ett modernt auditorium för upp till 150 sittande. I fastigheten finns även ett gemensamt gym vilket är kostnadsfritt för våra hyresgäster. I Solna Access blir arbetsdagen trevligare och livspusslet lite enklare. Fastigheten har även ett stort cykelrum med tillhörande omklädning, självhjälpsverkstad och torkrum. Har man inte sin egen cykel går det bra att låna en cykel i receptionen om man vill ta en tur på lunchen, eller varför inte cykla till sina kundmöten. Goda grannar Här är exempel på några namnkunniga företag och organisationer som valt att etablera sig i Solna Access: Feelgood företagshälsovård, Panasonic, Stockholms Läns Landsting, Svenska Polisförbundet, Tibnor, Würth Svenska AB. Välkommen till Solna Access !

Kommunikationer

Solna Access ligger i anslutning till såväl E4 som E20. Dess läge innebär utmärkta pendlingsmöjligheter med bil till bl.a. innerstaden på ungefär 8-10 minuter under normaltrafik, och till Arlanda på cirka 30 minuter. Utöver det har fastigheten parkeringsmöjligheter för de anställda på dess stora utomhusparking till förmånliga priser. Fastigheten har även ett brett utbud av kollektivtrafik på grund av dess närhet till knytpunkten Solna Centrum. Detta innebär, busslinjer till bl.a. City, blåa tunnelbanan, tvärbanan, och pendeltåg! Mer info finns tillgängligt på www.sl.se . Buss: Linje 67, 506, 507 samt 508. Tunnelbana: Blå linje trafikeras Kungsträdgården till Akalla, närmaste tunnelbana ligger vid Solna centrum. Tvärbana: Linje 22, trafikeras Solna station-Sickla Pendeltåg: Linje 40 och 42. Närmaste pendeltågsstation är Solna station.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns för våra hyresgäster i garaget eller på utomhusparkeringen. Garaget har infart på Sundbybergsvägen 1G, och access sker med tilldelade passagebrickor. Besöksparkering finns vid husets framsida. Garageplatser med laddmöjlighet går även att hyra för de som kör el-/hybridbil till jobbet. Vasakronan har gett Nordic Level Parking AB uppdraget att förvalta våra garage och parkeringar på denna fastighet. För dig som hyresgäst innebär det att: du kontaktar Nordic Level Parking AB vid frågor kring förhyrda platser. du tecknar parkeringsavtal direkt med Nordic Level Parking AB. Vasakronan kvarstår som hyresvärd. Nordic Level Parking AB sköter hyresaviseringar, p-tillstånd, eventuella kölistor m.m. Vid uthyrning, eller behov av ytterligare information, kontakta Nordic Level Parking AB på 08-588 018 00 eller  InfoParkering@nordiclevelgroup.com

Service

Solna centrum erbjuder ett brett utbud med totalt 120 butiker, caféer och restauranger. Allt du behöver i vardagen och till dina dagliga ärenden. Ett flertal serviceinrättningar som kemtvätt, tandläkare och sjukvård och bibliotek finns. Här i centrumet hittar du även ett Systembolag och de två välsorterade matbutikerna, ICA Kvantum och Hemköp, och i direkt anslutning finns hotellet Park Inn.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen