Kontorshotell, Strandgatan 1, CENTRUM, HALMSTAD, Halmstad

  • 13 m²

Kontorshotell invid Tullkammarkajen


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 13 m²
Adress Strandgatan 1
Område CENTRUM, HALMSTAD
Objektsnummer 41924906
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Strandgatan 1-3. Här finns ett trevligt rum på kontorshotell med ett av Halmstads mest attraktiva lägen invid Tullkammarkajen och Centralstationen. Ta gärna båten till jobbet och lägg till vid kajen precis utanför kontoret. Serviceutbudet i området är mycket bra med trevliga restauranger. Kontakta oss för mer information.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer. Med resecentrum som närmsta granne kan man enkelt pendla från hela Halland och Småland. Det finns även stadsbusstrafik intill i den nybyggda bussterminalen. Det tar bara 5-10 minuter att promenera utmed Nissan in till centrum. Väljer man att ta båten till jobbet, går det att lägga till på kajen alldeles utanför byggnaden. Det är inte många kontor som har den möjligheten.

Planlösning

Kontorsrum i kontorshotell avsett för en person. Det finns tillgång till gemensamt pentry och konferensrum. I hyran ingår kaffe, tillgång till konferensrum, skrivare och trådlöst internet.

Parkering

Fri parkering i anslutning till fastigheten.

Service

I anslutning till fastigheten finns Centralstationen med kiosk och restauranger. På bara ett par minuters promenad når ni Halmstads centrum.


Bilder på lokalen