Kontor, Strandbergsgatan 12, Kungsholmen, Stockholm

  • 327 m²

Luftig kontorslokal nära allt. Här kommer ni sitta i ett nav av service och nära koppling till natur och vatten.


Lokaltyp Kontor
Total yta 327 m²
Adress Strandbergsgatan 12
Område Kungsholmen
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41870705

Beskrivning

Nu finns möjligheten att hyra fin kontorslokal i modernt skick med egen takterrass. Öppet kontorslandskap kombinerat med både större och mindre Mötesrum. Trivsamma pausytor samt ordentligt personalkök. I området finns service i form av gym, matbutiker, ett flertal restauranger för ett bra utbud av frukost, lunch och catering. Fina promenadstråk längst vattnet i Hornsbergstrand och Kungsholms strand. Här är det enkelt att skapa värde för både företag och medarbetare. Hit tar du dig både med buss som stannar bara några meter från fastigheten, Stadshagens tunnelbanestation samt bil via E20. På bara 15 minuters promenad är ni vid Fridhemsplan som erbjuder ytterligare service och på 10 min med buss når ni Hornstull. Kontakta oss gärna idag för mer info eller en visning på plats!

Omgivning

Nordvästra Kungsholmen kommer att bli stadens största tillväxtområde under den kommande 10-års perioden. Här skall byggas uppemot 4000 nya bostäder och åtskilliga tusen anställda får sina nya arbetsplatser här. I takt med detta kommer ännu mer handel och service att etablera sig här.

Kommunikationer

Några meter från fastigheten ligger tunnelbanestationen Stadshagen. Det är 10 minuter till Thorildsplans tunnelbanestation om man vill promenera dit. Fastigheten ligger vid Essingeleden och på- och avfarter till den är lätt åtkomliga.

Service

I närområdet hittar du både restauranger, post, bank samt annan service. Inte långt härifrån ligger Västermalmsgallerian med all tänkbar shopping. För den aktive finns, på ett bekvämt avstånd, Stadshagens IP och Kristinebergs IP med grus- och gräsplaner samt löparbanor och en motionsslinga på 7 km.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen